کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ
رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر رتبه گرایش نرم افزار: ۱۳۰ رتبه گرایش هوش مصنوعی: ۴۰۰ رتبه گرایش سخت افزار: ۳۲۶ درصد درس زبان: ۳۰/۰۰ درصد دروس ریاضی: ۲۱/۰۵ درصد دروس مشترک: ۳۵/۸۰ درصد دروس تخصصی نرم افزار: ۳۱/۶۷ درصد دروس تخصصی معماری: سفید درصد دروس تخصصی هوش مصنوعی: ۱/۷۵ معدل موثر: ۱۸/۲۵ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ
تبریک میگم آقای ابراهیمی.. شما چطور انتخاب رشته میکنین؟با توجه به رتبهی خوب علوم و مهندسی... |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ ق.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط: تبریک میگم آقای ابراهیمی.. خیلی ممنون . لطف دارید. کار خیلی سختی در پیش دارم . تحقیق زیادی نیاز داره( خصوصا رشته علوم کامپیوتر )و در حال حاضر بسیار مردد هستم. اما با کمک و راهنمایی شما و بقیه دوستان مانشتی بهترین انتخاب رو می کنم. فقط قول بدید کمکم کنید. |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ق.ظ
راستش خودم حس کردم که چقد سخته انتخاب که واسم سوال شد. ایشالا بهترین انتخابو به کمک دوستان انجام بدین. به هر حال بازم تبریک میگم. |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - fatima1537 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ق.ظ
برای این کارنامه هم تبریک میگم . |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - Parva - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ق.ظ
آقای ابراهیمی منم به نوبه خودم تبریک می گم امیدوارم بعد قبولی مارو فراموش نکنین و برای راهنمایی ماها به مانشت سر بزنین |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - saba_1984 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
پارسانا جان تبـــــــــــــــــــــــــریک میگم |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - Br2012 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ب.ظ
تبریک آقا ما هم ۱۸۷ نرم شدم نظرم ۱/شریف ۲/تهران ۳/امیر کبیر ۴/بهشتی ۵/علم و صنعت یا تربیت مدرس یا... اگه لطف کنید نظر بدید ممنون میشم |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - saba1000 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
من هم به نوبه خودم به شما تبریک می گم راستی ما سال بعدیها از راهنمایی هاتون بی بهره نذارید |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - javadjj - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۲ ب.ظ
تبریکی دوباره |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mosaferkuchulu - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ
من این رتبهها رو می بینم امیدوار می شم!!! تبریک زیاد! |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - shahryar - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
تبریک آقای ابراهیمی. |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ق.ظ
از همه دوستان بابت اظهار لطفشون سپاسگزارم. گرچه رتبه ای رو که می خواستم نیاوردم ولی تجربه خوبی بدست آوردم . حتما در خدمت دوستان سال آینده خواهم بود و هر کمکی از دستم بر بیاد با کمال میل انجام می دم.
به br2011 : ترتیبی رو که گفتی، ترتیبیه که اکثر بچهها انتخاب می کنند و تقریبا نرمش همینه . من اول ۳ انتخاب اول( یعنی شریف، تهران و امیرکبیر )رو نرم افزار می زنم( که می دونم قبول نمی شم . )و احتمالا ۳ انتخاب دوم رو علوم کامپیوتر( که به احتمال زیاد یکی شو قبول می شم. ). امیدوارم شما هم جایی که دوست دارید پذیرفته شوید . |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - najme60 - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ
من هم بهتون تبریک میگم. |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - morelo - 02 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ
منم تبریک میگم نرم افزار شبانه تهران را میارین که فکر کنم بهتر از روزانه علوم کامپیوتر باشه |