سوال از قسمت شمارش - نسخهی قابل چاپ |
سوال از قسمت شمارش - fatemeh-r - 26 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
اونایی که جواب دادم ببینین درسته و اونایی که جواب ندادم رو لطفا جواب بدید ۱- بارقم های ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ چند عدد ۶ رقمی میتوان ساخت؟ جواب خودم: !۶ ۲- بارقم های ۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ چند عدد ۶ رقمی میتوان ساخت؟ جواب خودم : ۵*!۵ =۱ *۲*۳*۴*۵*۵ ۳- بارقم های ۱ ۲ ۲ ۲ ۳ ۴ چند عدد ۶ رقمی میتوان ساخت ؟ جواب خودم: ۶ /! ۶ ۴- بارقم های ۱ ۲ ۲ ۲ ۳ ۰ چند عدد ۶ رقمی میتوان ساخت ؟ ۵- بارقم های ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟ جواب خودم : ترکیب ۴ از ۶ ۶- بارقم های ۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟ ۷- بارقم های ۱ ۲ ۲ ۲ ۳ ۴ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟ ۸-بارقم های ۱ ۲ ۲ ۲ ۳ ۰ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟ |
RE: سوال از قسمت شمارش - ف.ش - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: 4- بارقم های ۱ ۲ ۲ ۲ ۳ ۰ چند عدد ۶ رقمی میتوان ساخت ؟[tex]\binom{3}{3}3*3! \binom{2}{2}4!/2! \binom{2}{1}3*3!/2! \binom{2}{1}*4!/3! \binom{2}{0}*3*3!/3![/tex] این قسمتهایی که اضافه شد به خاطر این بود که میگیم یا صفر توش هست یا نیست اگه صفر باشه باید یک رقم کمتر انتخاب کنیم چون صفر رو داریم و اگر صفر نبود دیگه صفر رو انتخاب نمیکنیم پس در هر دو صورت به جای دو رقم یک رقم و به جای سه رقم دو رقم داریم که باید از بین اونها انتخاب کنیم. و درحالتی که یک ۲ داریم حتما باید صفر هم باشه |
سوال از قسمت شمارش - marjan2001 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
۲- ببینید می خوایم یه عدد شش رقمی با ۰و۱و۲و۳و۴و۵ بسازیم (بدون تکرار ارقام )شش جا داریم: برای آخرین رقم سمت چپ ۵انتخاب داریم یک رقم از بین (۱و۲و۳و۴و۵) برای رقم بعدی ۵ انتخاب داریم یعنی ۰ و یک رقم از بین ۱-(۱و۲و۳و۴و۵) چون یکی قبلا انتخاب شده برای رقم بعدی ۴ انتخاب داریم برای بعدی سه انتخاب بعدی ۲ انتخاب آخری هم که یک انتخاب بیشتر نداریم آن هم رقمی است که تا حالا انتخاب نشده ۱*۲*۳*۴*۵*۵ ۳-روش بالا را انجام میدیم چون ۳ رقم تکراری داریم تقسیم به !۳ می کنیم |
سوال از قسمت شمارش - ف.ش - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
نیازی نیست بگیم با تکرار یا بی تکرار چون ما یه تعداد رقم داریم مثل تکه های یک پازل صرفا میتونیم کنار هم قرار بدیم. |
سوال از قسمت شمارش - fatemeh-r - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ب.ظ
جواب سوال اخر رو متوجه نمیشم میشه مرحله به مرحله توضیح بدین ؟ ۱ و ۲ و ۲ و ۲ و ۳ و ۰ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت؟ یکی ۲ داریم( مجبوریم ۰ هم داشته باشیم ): ۲ تا ۲ داریم ۰ نداریم: ۲ تا ۲ داریم ۰ داریم: ۳ تا ۲ داریم ۰ داریم: ۳ تا ۲ داریم ۰ نداریم: کلا چی میشه؟ |
RE: سوال از قسمت شمارش - ف.ش - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ ب.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: جواب سوال اخر رو متوجه نمیشم میشه مرحله به مرحله توضیح بدین ؟ ۱ و ۲ و ۲ و ۲ و ۳ و ۰ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت؟ |
RE: سوال از قسمت شمارش - پشتکار - ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: 5- بارقم های ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟من منظور شما رو از اینکه ۴! میخواد رو متوجه نشدم. منظورتون چیه؟ |
RE: سوال از قسمت شمارش - ف.ش - ۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: 5- بارقم های ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟من منظور شما رو از اینکه ۴! میخواد رو متوجه نشدم. منظورتون چیه؟ خودشون گفتن انتخاب ۴ از ۶ خوب انتخاب ۴ از ۶، ۱۵ سری عدد به ما میده مثلا یه بار ۴ تا عددی که انتخاب میشه ۱و۲و۳و۴ هست یه بار ۱و۲و۳و۵ و الی آخر حالا با جابه جا کردن ارقام هر سری، اعداد جدیدی تولید میشه مثلا ۱۲۳۴ و۴۳۲۱و۳۲۱۴و .... که چون ۴ رقمه جایگشتشون میشه ۴! که در اون ترکیب ۴ از ۶ ضرب میشه. یه مثال کوچکتر رو در نظر بگیرید فرض کنید که ارقام ما ۱و۲و۳ هست و شما میخواهید اعداد دو رقمی بسازید. پس ۲ رقم از این ۳ رقم انتخاب میشه یا ۱و۲ یا ۱و۳ یا ۲و۳ حالا اعدادی که مد نظر ما هست: ۱۲ ۲۱ ۳۱ ۱۳ ۳۲ ۲۳ یعنی [tex]2!*\binom{3}{2}=6[/tex] |
RE: سوال از قسمت شمارش - پشتکار - ۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ق.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: 5- بارقم های ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ چند عدد ۴ رقمی میتوان ساخت ؟من منظور شما رو از اینکه ۴! میخواد رو متوجه نشدم. منظورتون چیه؟ خب پس می تونیم از اول بگیم ترتیب ۴ از ۶ اینطوری که بهتره چون در ترکیب شما میایید و چون ترتیب مهم نیست !۴ رو ازش بر می دارید و بعدش درش ضرب می کنید. درسته! مرسی از جوابتون |
سوال از قسمت شمارش - پشتکار - ۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ
لطفا اگه اشتبه می کنم بهم بگید... |
سوال از قسمت شمارش - ف.ش - ۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
نه کاملا درسته چون فرمول ترتیب هم به همین صورت بدست میاد.من واسه اینکه قابل فهم باشه اینجوری توضیح دادم. |