تالار گفتمان مانشت
ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - adel28 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

دوستان ترجمه ای برای کتاب Distributed Systems Principles and Paradigms نوشته Tanenbaum اومده؟
شنیدم دکتر حقیقت براش ترجمه کرده. درست هست؟

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - sahar magi - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ

این کتاب ترجمه شده و من کتاب ترجمه شدش رو دارم

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - MoonRise - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ

۲ تا ترجمه داره
دکتر پدرام که ۱۷ فصل ترجمه کرده
دکتر حقیقت که ۸ فصل رو ترجمه کرده
چیزی که برای سیستم توزیعی تدریس میشه همون ۸ فصل اوله

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ)sahar magi نوشته شده توسط:  من کتاب ترجمه شدش رو دارم
شما کدوم ترجمه رو دارین؟

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - adel28 - 13 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ق.ظ

(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)MoonRise نوشته شده توسط:  ۲ تا ترجمه داره
دکتر پدرام که ۱۷ فصل ترجمه کرده
دکتر حقیقت که ۸ فصل رو ترجمه کرده
چیزی که برای سیستم توزیعی تدریس میشه همون ۸ فصل اوله

کدوم رو پیشنهاد میدید؟
منظورتون از کتاب حقیقت همون که جلد مشکی هست و پارسه هم از همون میده؟ (سیستم عامل با رویکرد حل مسئله)

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - adel28 - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ

کسی نیست راهنمایی کنه؟

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - MoonRise - 14 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ

نه
اون کتاب نیست
کتاب سیستم های توزیعی تننبام هستش که دکتر حقیقت ترجمه کرده

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - adel28 - 14 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ

(۱۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ)MoonRise نوشته شده توسط:  نه
اون کتاب نیست
کتاب سیستم های توزیعی تننبام هستش که دکتر حقیقت ترجمه کرده

نفرمودید کدوم کتاب بهتر هست.
دکتر حقیقت یا دکتر پدارم؟

از کجا می تونم کتاب اش رو تهیه کنم؟

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - MoonRise - 15 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ق.ظ

من خودم ندیدم کتابارو
از انقلاب
شاید بشه اینترنتی هم سفارش داد

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - adel28 - 15 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ

برای خرید اینترنتی دوستان سایتی برای این کتاب سراغ دارند؟

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - MoonRise - 15 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ

کتاب دکتر حقیقت موجود نیست
خود دکتر به دانشجوهاشون گفتن ۲-۳ ماه دیگه چاپ جدیدش میاد
در کتاب انتشارات ناقوس هم اسم دکتر پدرام از مترجمین حذف شده
فروشنده ها میگن همون کتابه

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - m_gh - 16 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ

استاد حقیقت به ماهم گفتن احتمالا تا ۱ماه دیگه کتاب جدید که اصلاحاتی انجام شده واسه چاپ بفرستن .باید صبر کرد دید چاپ میشه یا نه .اما این کتاب رو الان توی انقلاب نمی تونی پیدا کنی

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - MoonRise - 20 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ

کتاب تننبام خیلی روونه
به نظرم نیازی به ترجمه نداره
ضمناٌ ذکتر حقیقت یکمی بدقول هستن
خیلی نمیشه رو حرفشون حساب کرد

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - omidedriss - 06 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ب.ظ

من این کتابا دارم از کتاب اصلیش می خوانم واقعا عالی است به نظر من باید هر برنامه نویسی این کتابا مطالعه کند دید برنامه نویسان را خیلی باز میکنه

RE: ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - rotbe1 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ق.ظ

با سلام
بنده یک پی دی اف دارم مربوط به ترجمه سه فصل اول این کتاب ترجمه دکتر لاکدشتی امیدوارم که به دردتون بخوره
یک پی دی اف هم دارم مربوط به فصل چهار و پنج که نمیدونم کی ترجمه کرده و البته ترجمه اش زیاد روان و گویا نیست
لینک مربوط به فایل اول که نتونستم اینجا آپلود کنم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فایل دوم هم همینجا آپلود شد

ترجمه Distributed Systems Principles and Paradigms - ayfer.a11 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ

سلام دوستای عزیز
این لینک ها کار نمیکنه.Undecided
لطفا هر کس ترجمه این کتاب رو داره برام بفرسته شدید لازمش دارم.....Shy