کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - pegetive - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ ب.ظ
سلام. گفتم بد نباشه اینجا هم کارنامه انفورماتیک رو بذاریم. البته سایت himt.ir مجموعه کاملتری از کارنامه ها رو داره. اینم از کارنامه من: رتبه: ۱۲ نمره : ۲۲۹ برنامه نویسی و ساختمان : ۶۳/۷۰ مدیریت : ۳۰/۳۷ ریاضی : ۶۳/۳۳ زبان : ۵۰ قبولی: علوم پزشکی شیراز. انتخاب دوم بعد از دانشگاه تهران. یه نکته رو بگم که رقابت توی این رشته سنگین شده و با اختلاف نمره کمی، رتبه ها از هم دور بودند. |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - fsi2013 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
مبارک باشه |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - H3NGAM3H - 11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ق.ظ
حسابی تبریک میگم از کی برای کنکور انفورماتیک مطالعتون رو شروع کردید ؟ |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - ali007 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
تبریک میگم به شما.. لطفا راهنمایی کلی بکنید ؟ از کی شروع کردید ؟ ازچه منابعی استفاده کردید؟ |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - maryam.raz - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
هرچی اطلاعات راجع به این رشته و کنکورش میخواین به سایت himt.ir سر بزنید چون جز کنکور علوم پزشکیه. قصد تبلیغ ندارم فقط جهت اطلاع دوستان گفتم. |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - sahar_rostami2 - 11 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
ببخشید چجوریه! آزمونش با کنکور ارشد برگزار میشه؟! |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - pegetive - 15 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
سلام به همه. خیلی ممنون از تبریک دوستان. این کنکور توسط وزارت بهداشت برگزار میشه. زمان ثبت نامش اسفندماه و تاریخ برگزاریش خرداد هست. از طریق سایت sanjeshp.ir میتونین ثبت نام کنین. اینکه چی باید خوند و اطلاعات این رشته رو به طور کامل میتونین توی سایت himt.ir ببینید. خیلی سایت مفیدیه. چیزایی که من خوندم: ساختمان داده پارسه آمار پارسه ریاضی: بلد بودم و فقط تستای سالهای قبل رو زدم برنامه نویسی C مفسمی مدیریت: رفرنسهای گفته شده در سایت himt.ir رو مطالع کنین. من خودم فقط دو هفته وقت داشتم و واگر و شاهمرادی رو خوندم. زبان: کتاب ۵۰۴ و ارشد علوم پزشکی امیر لزگی برای کنکور کامپیوتر ساختمان داده و آمار و زبان خونده بودم. بقیه درسا رو توی ۱۲ روز مطالعه کردم. تمرکزم برای این کنکور هم دو هفته بود. موفق باشید. |
کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - jparisa - 06 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ساختمان و آمار باید کامل خونده بشه؟ |
RE: کارنامه ارشد انفورماتیک پزشکی - maryam.raz - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: ساختمان و آمار باید کامل خونده بشه؟بله |