کیا پایه ی درس خواندن گروهی برای کنکور ارشد هستن؟ - نسخهی قابل چاپ |
کیا پایه ی درس خواندن گروهی برای کنکور ارشد هستن؟ - sinaaaaa - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
سلام بچه ها خوبید؟ بنده که امسال قبول نشدم کنکور آی تی و نرم افزار به نظرم تا گروهی نباشه و حس رقابت پیش نیاد انگیزه لازم واسه درس خواندن مجدد ندارم توی این تاپیک اگه موافقید با بچه های هم شهریتون توی کتاب خانه یا دانشگاه شهرتون دسته جمعی درس بخوانید و مشکلاتتون را به کمک هم حل کنید و کتاب هاتون را به هم قرض بدید اعلام حضور نمایید من خودم بابل هستم کسی پایه هست درس بخوانیم؟ |
کیا پایه ی درس خواندن گروهی برای کنکور ارشد هستن؟ - hhosseinid - 07 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
سلام. با درس خوندن گروهی موافق نیستم ولی به نظرم جلسات دو هفته یکبار برای بررسی و رفع اشکال آزمون ها و رفع اشکال کلی خیلی خوبه البته من تهرانم |
RE: کیا پایه ی درس خواندن گروهی برای کنکور ارشد هستن؟ - سحرسحری - ۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
سلام گروهی خوندن نیارمند زمان زیاد برای هماهنگی هست. ولی برای رفع اشکال حیلی خوبه ۲ هفته یکبار |
RE: کیا پایه ی درس خواندن گروهی برای کنکور ارشد هستن؟ - masoomeh_s - 07 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: سلام بچه ها خوبید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |