خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - نسخهی قابل چاپ |
خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - mahsa222 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
ممنون میشم دوستان اگه کسی قصد فروش این کتاب رو داره به من اطلاع بده |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - shahram.nasaji - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام. من هم کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخوام. کسی داره برای فروش ؟ یا از کجا میتونم تهیه کنم این کتاب رو ؟ |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - fatima.sr68 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: سلام. من هم کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخوام.بعضی از نمایندگی های پارسه میفروشن |
خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - hami_r_2005 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
سلام من هم کتاب سیستم عامل حقیقت رو میخوام کسی داره؟ |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - mehdi.m2 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ
می تونید از نمایشگاههای کتاب استانی تهیه کنید اونجا به صورت محدود تکی می فروشن فک کنم هفته بعد توی تبریز برگذار می شه اگه کسی رو تو تبریز دارید بهش بگید براتون بخره |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - درجه۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
سلام من دارم اما چون کتاب سنگینی بود از صحافیش بازم کردم که حمل و نقلش راحت تر بشه کتاب در حد سالمه و چاپ ۹۱ هست اگه می خواهید پیغام بدید براتون بفرستم قیمت پشت جلد ۱۴۰۰۰ تومان-------فروش۱۰۰۰۰ تومن |
خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - kavehn - 20 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ
چاپ ۹۲ را از نمایندگی پارسه در شهر خود بگیرد ... به من گفتن نمیشه فروخت ولی وقتی گفتم خود دکتر حقیقت فرمودن فروش تکی داشته باشد ، کتاب فروختن! قیمت چاپ ۹۲ : ۲۵ هزار تومان ! |
خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - dima - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
من هم دارم کتاب رو...کاملا نو...۱۲۰۰۰ تومن...چاپ ۹۰ مشهد هستم برای شهرهای دیگه هم اگه خریدار هزینه پست رو تقبل کنه میفرستم |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - temp.1991 - 07 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ق.ظ
با سلام به دوستان. من این کتاب رو نیاز دارم. از دوستان کسی داره؟ حتی اگرم کسی داره ولی قصد فروش نداره لطفا خبر بده یه سوال در مورد سرفصل هاش دارم. ممنون. |
RE: خریدار کتای سیستم عامل دکتر حقیقت (فوری) - dima - 10 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ق.ظ)temp.1991 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان. من براتون پیام خصوصی گذاشتم |