تالار گفتمان مانشت
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - نسخه‌ی قابل چاپ

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ

سلام
نیاز به کتاب نرم افزار مدرسان و طراحی پوران دارم کسی میتونه کمک کنه؟

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ

سلام
کتاب پوران رو از سایتش میتونید بخرید، ۲۰ درصد تخفیف هم داره:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ

ممنون فاطیما خانوم

مدرسان همچین سایتی نداره؟

RE: خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  ممنون فاطیما خانوم

خواهش می کنم
مدرسان هم فروشگاه آنلاین داره، هر کتاب ۱۰درصد تخفیف داره، پست معمولیش هزینه ای نداره، پست پیشتازش ۳۰۰۰تومن به ازای هر کتاب، اینم آدرسش:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درکل خرید اینترنتی کتاب از سایت پوران و مدرسان به خرید کتاب دست دوم از سایت مانشت می ارزه!!! مگه اینکه کتابش نایاب باشه...

RE: خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  ممنون فاطیما خانوم

خواهش می کنم
مدرسان هم فروشگاه آنلاین داره، هر کتاب ۱۰درصد تخفیف داره، پست معمولیش هزینه ای نداره، پست پیشتازش ۳۰۰۰تومن به ازای هر کتاب، اینم آدرسش:

درکل خرید اینترنتی کتاب از سایت پوران و مدرسان به خرید کتاب دست دوم از سایت مانشت می ارزه!!! مگه اینکه کتابش نایاب باشه...

خرید از پوران هم بدون هزینه پسته؟

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ

سایت مدرسان که تخفیف نداشت

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ

پوران هزینه پست داره، ولی با ۲۰درصد تخفیف قیمت تمام شده ی هر کتاب همون قیمت روی جلدش در میاد، یا یه کمی ارزونتر ، از پوران خرید کردم مطمئنم
اما سایت مدرسان پایگاه داده رو سفارش دادم، ولی هنوز هزینه شو پرداخت نکردم، تو فاکتورش که اینطور نوشته:
مبلغ جز : ۱۲۵۰۰۰
تخفیف: ۱۰%
قیمت کل: ۱۱۲۵۰۰
مبلغ پست: ۰
مبلغ قابل پرداخت: ۱۱۲۵۰۰
پرداختش هم آنلاینه، شما سفارش دادین؟
باید تو سایت فروشگاه آنلاینش ثبت نام کنید و سفارش بدین، تو فاکتورش تخفیف میزنه

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - hamid88 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ

جفتشون تخفیف داره
بهترین منبع رو انتخاب کردین
تبریک

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ

تشکر دوستان خوب

خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ

پست عمومی چندروزه میرسه؟