خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - نسخهی قابل چاپ |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
سلام نیاز به کتاب نرم افزار مدرسان و طراحی پوران دارم کسی میتونه کمک کنه؟ |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
سلام کتاب پوران رو از سایتش میتونید بخرید، ۲۰ درصد تخفیف هم داره: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
ممنون فاطیما خانوم مدرسان همچین سایتی نداره؟ |
RE: خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: ممنون فاطیما خانومخواهش می کنم مدرسان هم فروشگاه آنلاین داره، هر کتاب ۱۰درصد تخفیف داره، پست معمولیش هزینه ای نداره، پست پیشتازش ۳۰۰۰تومن به ازای هر کتاب، اینم آدرسش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. درکل خرید اینترنتی کتاب از سایت پوران و مدرسان به خرید کتاب دست دوم از سایت مانشت می ارزه!!! مگه اینکه کتابش نایاب باشه... |
RE: خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: ممنون فاطیما خانومخواهش می کنم خرید از پوران هم بدون هزینه پسته؟ |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ
سایت مدرسان که تخفیف نداشت |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - fatima.sr68 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ
پوران هزینه پست داره، ولی با ۲۰درصد تخفیف قیمت تمام شده ی هر کتاب همون قیمت روی جلدش در میاد، یا یه کمی ارزونتر ، از پوران خرید کردم مطمئنم اما سایت مدرسان پایگاه داده رو سفارش دادم، ولی هنوز هزینه شو پرداخت نکردم، تو فاکتورش که اینطور نوشته: مبلغ جز : ۱۲۵۰۰۰ تخفیف: ۱۰% قیمت کل: ۱۱۲۵۰۰ مبلغ پست: ۰ مبلغ قابل پرداخت: ۱۱۲۵۰۰ پرداختش هم آنلاینه، شما سفارش دادین؟ باید تو سایت فروشگاه آنلاینش ثبت نام کنید و سفارش بدین، تو فاکتورش تخفیف میزنه |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - hamid88 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
جفتشون تخفیف داره بهترین منبع رو انتخاب کردین تبریک |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ
تشکر دوستان خوب |
خریدار کتاب نرم افزار مدرسان شریف و طراحی الگوریتم پوران - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ
پست عمومی چندروزه میرسه؟ |