![]() |
شرایط استفاده مجدد از سهمیه شاگرد اولی ها ، اگه قبلا" تو طرح جایابی شرکت کرده باشی - نسخهی قابل چاپ |
شرایط استفاده مجدد از سهمیه شاگرد اولی ها ، اگه قبلا" تو طرح جایابی شرکت کرده باشی - Denize - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
سلام خدمت همه دوستان عزیز عضو جدید مانشت هستم و خوشحالم که اینجام و در بین شما... یه سوال خیلی مهم دارم که اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا منو راهنمایی کنه... من سهمیه شاگرد اولی دارم و تو غیر انتفاعی تو طرح جایابی سنجش شرکت کردم و در غیر انتفاعی پذیرش گرفتم و نرفتم!!! در ضمن من مردادماه ۹۲ فارغ التحصیل شدم!!! حالا سوال اینجاست که آیا سهمیه شاگرد اولی من سوخته و من نمیتونم واسه کنکور ارشد ۹۳ ازش استفاده کنم؟ خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده ... خیلی ممنون |
سهمیه شاگرد اولی ها ... - pinar - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۸ ب.ظ
سلام طبق آئین نامه فقط ۱ بار میتونی از سهمیه شاگرد اولیت استفاده کنی خب حالا تو کنکور دادی و تو انتخاب رشته ات شاگرد اولیتو دخیل کردی یا پذیرش بدون کنکور داشتی؟ اگه شاگرد اول باشی خب حتما ۱۰درصد هم هستی دیگه برای امسال از اونیکی سهمیه ات استفاده کن ![]() |
RE: سهمیه شاگرد اولی ها ... - Denize - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
دوست عزیز ممنون از پاسختون یعنی من میتونم از ۱۰ درصد سهیمه واسه کنکور ۹۳ استفاده کنم؟ من کنکور ۹۲ شرکت نکرده بودم و از طریق پذیرش بدون کنکور قبول شدم. راستی من کارشناسی ناپیوسته خوندم... |
سهمیه شاگرد اولی ها ... - pinar - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
خواهش میکنم خب برای پیوسته یا ناپیوسته فرقی نمیکنه! و اون پذیرش بدون کنکور برای ۱۰ درصد برتر یعنی شما از سهمیه ۱۰درصدتون استفاده کردین و مجددا نمیتونید از اون استفاده کنید ولی بند۷ آئین نامه تسهیلات برای صرفا شاگرد اول ها است یعنی بین ورودی های خودتون حتما باید حائز رتبه ۱ باشید و برای ناپیوسته فک کنم معدل بالای ۱۷ هم باید باشه و برای استفاده از این سهمیه شما کنکور میدین و بعد اعلام رتبه ها تا اوایل مرداد مهلت دارید که به دانشگاهتون مراجعه کنید که آموزش کل معدل شما رو به انضمام اینکه شاگرد اول بودین رو به صورت تائید شده(سنجش برای این ۱فرم داره) به سنجش اعلام میکنه و بعد موقع انتخاب رشته این سهمیه براتون لحاظ میشه و طبق شواهد این سالها با این سهمیه ۱جایی خیلی خیلی بهتر از اونکه رتبه تون اقتضا میکنه پذیرفته میشین! در ضمن فقط هم تا ۲سال بعد فارغ التحصیلی فقط برای ۱ بار میتونین ازش استفاده کنید موفق باشید |
سهمیه شاگرد اولی ها ... - M0TRIX - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۷ ب.ظ
سلام. منم یهسوالی دارم من ورودی بهمنکارشناسی پیوسته هستم. شاگرد اولی من با بچه هایی که مهر امدن حساب میشه یا فقط بهمن ؟ |
RE: سهمیه شاگرد اولی ها ... - Yasan - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
سلام دوستان با آرزوی موفقیت برای همه شما... من شنیم که فقط یه بار میتونی فرم تاییدیه شاگرد اولی رو به سنجش بفرستی چه قبول بشی و چه قبول نشی... یعنی الان دوست عزیز Denize نمیتونن استفاده کنن احتمالا .... البته منم مطمئن نیستم .... از دوستان اگه کسی اطلاعات دقیق داره بگه چون واسه خودم هم سوال شده.... موفق باشید... |
RE: سهمیه شاگرد اولی ها ... - Denize - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
تو رو خدا یکی به داد من برسه... الان گیجم و سر درگم... ![]() ![]() آخه هرکی یه چیز میگه پس من چیکار کنم آخه.... ![]() اگه کسی مطمئنه به من جواب بده!!!! من مرداد ۹۲ فارغ التحصیل شدم و کارشناسی ناپیوسته تو غیر انتفاعی خوندم و از طریق سنجش بدون کنکور تو غیر انتفاعی پذیرش گرفتم و نرفتم... حالا تو کنکور ارشد ۹۳ میتونم از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنم یا نه؟ تو کنکور ۹۲ هم شرکت نکردم، اولین بار میخوام تو کنکور ارشد شرکت کنم... کمک کنید!!!!!!!!!!!! |
RE: سهمیه شاگرد اولی ها ... - tiger2012 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام خسته نباشید من از هر دوتا سهمیه استفاده کردم که به لطف خدا با همون رتبه اولی + کنکور قبول شدم و فکر میکنم اینا جدا از هم باشند برای اینکه مطمئن بشید داخل این آدرس عضو بشید و سوالتون رو بپرسید(سایت سازمان سنجش آموزش کشور) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشید |