![]() |
تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - نسخهی قابل چاپ |
تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - Doctorwho - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشیید من یه سوال داشتم من اینو هر کاری کردم متوجه نشدم چیکارش کرده مخصوصا قسمت تبدیلاش اگه ممکن هستش کامل به جزئیات هم بپردازید یعنی محاسبات کوچیک رو هم ذکر کنید چیکار کردید. باتشکر ![]() ![]() ![]() سوالم :تعداد اجرای جمله ی اصلی را محاسبه و مرتبه را بیان کنید.[/align] کد در پیوست قرار دارد. |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - black_knight - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
سلام ![]() |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - Doctorwho - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام با سلام و خسته نباشیید دستتون درد نکنه بابت جوابتون ولی یک مشکلی دارم و اونم اینکه چرا اینطوری نمیشه نوشت چرا[tex]\sum_{i=1}^{n} \sum _{j=1}^{i}j[/tex] در اینجا چرا ما این کار رو انجام دادیم چرا یک دفعه رفتیم سراغ مرحله ی بعد [tex]\sum_{i=1}^{n} \sum _{j=1}^{i}j=\sum _{i=1}^{n}(i-1 1)*j=\sum_{i=1}^{n}(i*j)= j \sum _{i=1}^{n}i =j* i(i 1)/2)[/tex] چرا اینطوری نمیشه باتشکر ![]() ![]() ![]() |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - black_knight - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط:[tex]\sum_{j=1}^{i} = 1+2+...+i = i*(i+1)/2[/tex](27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ)black_knight نوشته شده توسط: سلام |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - Doctorwho - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
با سلام بازم متوجه نشدم . ![]() ![]() ![]() من میخوام بدونم چرا این [tex]\sum_{i=1}^{n} \sum _{j=1}^{i}j=\sum _{i=1}^{n}(i-1 1)*j=\sum_{i=1}^{n}(i*j)= j \sum _{i=1}^{n}i =j* i(i 1)/2)[/tex] به این تبدیل نشد. [tex]\sum_{i=1}^{n}(i*j)= j \sum _{i=1}^{n}i =j* i(i 1)/2)[/tex] بهتر بگم خواهشن سری رو باز کنید مرحله به مرحله توضیح بدهید باتشکر |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - black_knight - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
دوست عزیز ای فرمولو چطوری به دست آوردید؟ [tex]\sum_{j=1}^{i} = (i-1+1)*j[/tex] |
RE: تعداد اجرای جمله ی اصلی و مرتبه زمانی - vojoudi - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
این نوشته از بیخ و بن اشتباهه : [tex]\sum_{i=1}^{n} \sum _{j=1}^{i}j=\sum _{i=1}^{n}(i-1 1)*j=\sum_{i=1}^{n}(i*j)= j \sum _{i=1}^{n}i =j* i(i 1)/2)[/tex] چرا که در سری [tex]\sum_{j=1}^{i}j[/tex] J به I وابسته است. و میشود : [tex]\sum_{j=1}^{i}j=\frac{i(i 1)}{2}[/tex] [tex]\sum_{i=1}^{n}\frac{i(i 1)}{2}=\frac{1}{2}\sum_{i=1}^{n}(i^2 i)=\frac{1}{2}[\sum_{i=1}^{n}i^2 \sum_{i=1}^{n}i]=\frac{1}{2}[\frac{n(n 1)(2n 1)}{6} \frac{n(n 1)}{2}]= hafezaaaa...[/tex] |