[درخواست] عکس از صفحات ۱۱۸ - ۱۲۳ - ۱۲۷ - ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - نسخهی قابل چاپ |
[درخواست] عکس از صفحات ۱۱۸ - ۱۲۳ - ۱۲۷ - ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
پست ویرایش شد. با سلام خدمت دوستان مانشتی یه زحمتی واسه دوستان داشتم ... می خواستم دوستانی که کتاب سیستم عامل پارسه نوشته دکتر حقیقت رو دارند اگه براشون زحمتی نیست یه عکس از صفحات ۱۱۸ - ۱۲۳ - ۱۲۷ - ۱۳۰ این کتاب بگیرند و همین جا قرار بدن . واقعا لطف می کنید... سپاسگزارم مرسی |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ
صرفا" جهت بالا اومدن ... |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - good-wishes - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
کدوم چاپش ؟ بگید ببینم با کتاب من یکی باشه براتون میذارم خوب دیگه پیش از اینکه بگید من گذاشتم . کتاب من چاپ ۸۹ هست |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ
سلام خیلی ممنون .. خیلی لطف کردین... فقط یه مشکل دیگه بازم پیش اومد البته معذرت میخوام بهتون زحمت میدم ببخشید ... میشه از صفحات ۱۱۸ و ۱۲۳ هم عکس بندازین و بزارین همینجا... چون این صفحات مثل اینکه گوشه ها سمت راست و آخراشو بریدن تا با صفحات دیگه هم اندازه بشن... خیلی خیلی ممنون میشم ... بازم معذرت میخوام |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - good-wishes - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط: میشه از صفحه ۱۲۳ هم عکس بندازین و بزارینخواهش میکنم بفرمایید |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
خیلی خیلی ممنونم ... امروز همش مزاحم وقتتون شدم و براتون باعث زحمت شدم معذرت میخوام ... ببخشید اگه براتون مقدوره صفحه ۱۱۸ رو هم قرار میدین ... به خدا شرمنده ام همش مزاحمتون شدم... خیلی خیلی ممنونم ازتون ... لطف می کنین سپاسگزارم |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - good-wishes - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط: اگه براتون مقدوره صفحه ۱۱۸ رو هم قرار میدین ... به خدا شرمنده ام همش مزاحمتون شدم...نه خواهش میکنم مشکلی نیست فقط شما همه صفحه ها تون رو یک جا بگید فردا صبح عکس میگیرم . الان دیگه نور روز رفته با نور مصنوعی هم با موبایل سایه میندازه. شما تا شب همه صفحات رو بگید من صبح تو نور مناسب عکس میگیرم و براتون میذارم |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
واقعا شرمنده ام از اینکه تو زحمت انداختم شما رو ... نه صفحه دیگه ای نیست فقط همین صفحه ۱۱۸ هم ازش عکس بگیرین ممنون میشم ... خیلی خیلی لطف کردین و منو ببخشین به خاطر اینکه امروز همش مزاحمتون شدم .... واقعا شرمنده ام سپاسگزارم اجرتون با آقا امام زمان (ع) |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - good-wishes - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط: نه صفحه دیگه ای نیست فقط همین صفحه ۱۱۸ هم ازش عکس بگیرین ممنون میشم ...یادم آمد فردا نیستم. برا اینکه بدقول نشم دیگه با نور مصنوعی عکس گرفتم خدا رو شکر بد نشد زیاد اینم صفحه ۱۱۸ ممنون میشم شماره صفحات جدید رو در عنوان تاپیکتون بیارید تا سایر دوستان هم اگر دنبال چنین چیزی بودند راحتتر پیدا کنند. موفق باشید |
RE: [درخواست] عکس از صفحات ۱۲۷ و ۱۳۰ کتاب سیستم عامل پارسه دکتر حقیقت - javad94 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ
خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبتتون ... امروز زیاد مزاحمتون شدم ... واقعا منو شرمنده کردین دستتون درد نکنه و یه دنیا ممنون شاد و موفق باشین |