غار آبی سهولان - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
غار آبی سهولان - admin - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ
غار آبی سهولان در مهاباد قرار گرفته است. از کشفیات زمین شناس فرانسوی! در ایران |
غار آبی سهولان - azad_ahmadi - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ
دکتر، سفرهای استانی تشریف بردید یه مقدار دیگه(۳۵ کیلومتر بطرف جنوب) میومدید پایین تر ما درخدمت میبودیما.. یه روستایی نزدیک این غار هست اما طرف از فرانسه اومده کشفیات شده البته قدمت روستا و زمان کشف شدن غار رو من نخوندم ببینم چطوریاست. |
غار آبی سهولان - admin - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ق.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: یه مقدار دیگه(۳۵ کیلومتر بطرف جنوب) میومدید پایین تر ما درخدمت میبودیما.. شما اهل کجا هستید؟ من تقریبا کرمانشاه، کردستان، آذربایجانات، اردبیل، گیلان و مازندران رو به طور فشرده گشتم |
غار آبی سهولان - Mahtab_m - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
خیلی زیباست . خواهرم دانشجوی ارشد دانشگاه هنر تهران هستند و عکاسی تقریبا حرفه ای انجام میدن ، با اینکه رشته شون مرتبط با کامپیوتر نیست ولی طرفدار قسمت فتوبلاگ مانشت هستند و همیشه ذوق هنری شما رو تحسین میکنند. |
غار آبی سهولان - azad_ahmadi - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
شمال کردستان(Saqqez) میشینیم ما آقای دکتر فکر میکنم مسیرتون باید به این صورت بوده باشه. مازندران --> گیلان --> اردبیل --> آذربایجانات --> کردستان --> کرمانشاه (که صد درصد از شهرستان ما هم عبور کردید). البته عکسش هم صادقه (استنتاج بر اساس قضیه فروشنده دوره گرد) |
غار آبی سهولان - admin - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ)Mahtab_m نوشته شده توسط: خیلی زیباست . خواهرم دانشجوی ارشد دانشگاه هنر تهران هستند و عکاسی تقریبا حرفه ای انجام میدن ، با اینکه رشته شون مرتبط با کامپیوتر نیست ولی طرفدار قسمت فتوبلاگ مانشت هستند و همیشه ذوق هنری شما رو تحسین میکنند.لطف دارند. (۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: شمال کردستان(Saqqez) میشینیم ما آقای دکتراتفاقا اونجا هم اومدم. اما گذری. اگه میدونستم مزاحمت میشدم (۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: البته عکسش هم صادقه (استنتاج بر اساس قضیه فروشنده دوره گرد)دقیقا عکسش رفتم من |
غار آبی سهولان - Pegasus - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
دکتر خیلی عکس زیبایی بود دستتون درد نکنه من چند سال پیش رفتم اینقدر نورپردازی نداشت اما در هر حال خیلی زیباست کلا اون منطقه عزیز و کل ایران عزیز زیباست |
غار آبی سهولان - skma1313 - 22 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
واقعا زیبا هست |
غار آبی سهولان - azad_ahmadi - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
دست به سپاس خوبی دارند دعوتشون کنید من با یه مینی بوس میبرمشون |
غار آبی سهولان - انرژی مثبت - ۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
ههههههههههه یکیشون پست میذاره اون یکی براش سپاس میذاره چقدر با هم خوبن )))) مثل این که بعضی هاشون مودب ترن فقط سپاس میذارن )))) مثل همین که اخرین پست رو سپاس گذاشته! نمی شه که این مودب ها رو بن کرد. ادم خجالت می کشه مثل این که به عکاسی هم خیلی علاقه دارن خب من میگم به چین پیشنهاد بدیم بعد از پروژه ساخت پاریس در چین، یکی از این غارها هم بسازن که این بنده خداها این قدر دلشون می خواد ببینن. ادم دلش براشون می سوزه مثل این که هنوز بلد نشدن مثبت و منفی بدن. ولی پیشرفت خوبی داشتن که الان سپاس هم میذارن. |
غار آبی سهولان - azad_ahmadi - 05 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
برای یکی شون سپاس گذاشتم ببینم میتونیم باهم دوست خوبی باشیم تو چین هم یه آشنایی از نوع رباط داشته باشیم بد نیست پ.ن: دوستانش خجالتم دادند، نشد برای کامنتش سپاس ندم. |
غار آبی سهولان - Eternal - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
والا من سر در نمیارم این متنهای انگلیسی چیه ؟؟؟ اگه کسی سر در آورد به ما هم بگه |
غار آبی سهولان - admin - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: یه زمانی که هنوز پله و اینا نداشت از بالای کوه با طناب میرفتیم پایین و با چراغ قوه و این حرفا یادش بخیر یه هیجانی داشت ... هر کسی جرئتشو نداشت بیاد که (: رفته بودی اون وقتا دکتر؟نه من اولین بار بود که میرفتم. از شانس ما پله داشت نشد ماجراجویی کنیم |
RE: غار آبی سهولان - sepand - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: غار آبی سهولان در مهاباد قرار گرفته است.شگفت انگیز و زیباست ممنون از عکس من خیلی ایرانگردی کردم و واقعا عاشق طبیعت زیبای کردستان و سایر نواحی ایران قشنگمونم این غار ابی زیبا رو ندیده بودم تا به حال ولی این عکس باعث شد تصمیم بگیرم امسال تعطیلات بین دو ترم را برم دیدن این غار |
RE: غار آبی سهولان - zhiwar - 15 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
سلام من یه مدتی بود از مانشت دور بودم امروز گفتم خیلی وقت بود سر نزده بودم به مانشت که با وارد شدنم به سایت در اولین نگاه تصویر غار زیبای سهولان رو دیدم.یکم جا خوردم ولی دیدم خودشه .من خودم چند بار رفتم به این غار.خیلی جالب و جذابه بویژه برای اونایی که اولین بارشونه میرن. یکمم ترسناک! البته بگم در کنار این غار شهر زیبا و با فرهنگ مهاباد (پاریس کوچولوی کردها!!!) قرار گرفته. از اون دسته از عزیزانی که احیاناً میخوان به این غار برن درخواست دارم که حتما از شهر زیبای مهاباد هم دیدن کنند. |