تالار گفتمان مانشت
تصویرامنیتی روی اعصاب - نسخه‌ی قابل چاپ

تصویرامنیتی روی اعصاب - harsini - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ

لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه.Sad

تصویرامنیتی روی اعصاب - موج - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ

(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ)harsini نوشته شده توسط:  لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه.Sad
خوش اومدی به مانشت
بابا اول یکم تعریف میکردی بعد انتقاد
من که راحت تو مانشت ثبتنام کردم و یادم نیست که شما درست میگی یا نه که دوستان پاسخ میدن احتمالا
بعدم مهندس جان
یه بار زدی نشد - دوبار زدی نشد - ۱۰بار تکرار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویرامنیتی روی اعصاب - ف.ش - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ

من فکر کردم یه چیزی اختراع شده این تاپیک رو زدین !!!

تصویرامنیتی روی اعصاب - mosaferkuchulu - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ

واقعا حساس نیست!من که مشکلی نداشتم وقتی ثبت نام می کردم!

RE: تصویرامنیتی روی اعصاب - harsini - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ)harsini نوشته شده توسط:  لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه.Sad
خوش اومدی به مانشت
بابا اول یکم تعریف میکردی بعد انتقاد
من که راحت تو مانشت ثبتنام کردم و یادم نیست که شما درست میگی یا نه که دوستان پاسخ میدن احتمالا
بعدم مهندس جان
یه بار زدی نشد - دوبار زدی نشد - ۱۰بار تکرار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حق با شماست.ولی جون مهندس عصبانی بودم اون موقع تا وارد شد اول این پستو گذاشتم.وقتی نمی شه چکار باید کنم دیگه هی باید حالت های مختلف و با سعی و خطا امتحان کنم.با فاصله بی فاصله و ... .Rolleyes