![]() |
تصویرامنیتی روی اعصاب - نسخهی قابل چاپ |
تصویرامنیتی روی اعصاب - harsini - 09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ
لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه. ![]() |
تصویرامنیتی روی اعصاب - موج - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ)harsini نوشته شده توسط: لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه.خوش اومدی به مانشت بابا اول یکم تعریف میکردی بعد انتقاد من که راحت تو مانشت ثبتنام کردم و یادم نیست که شما درست میگی یا نه که دوستان پاسخ میدن احتمالا بعدم مهندس جان یه بار زدی نشد - دوبار زدی نشد - ۱۰بار تکرار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
تصویرامنیتی روی اعصاب - ف.ش - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ
من فکر کردم یه چیزی اختراع شده این تاپیک رو زدین !!! |
تصویرامنیتی روی اعصاب - mosaferkuchulu - 10 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ
واقعا حساس نیست!من که مشکلی نداشتم وقتی ثبت نام می کردم! |
RE: تصویرامنیتی روی اعصاب - harsini - 11 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(09 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ)harsini نوشته شده توسط: لطف کنید اون نوشته "غیر حساس به بزرگ و کوچکی حروف" رو از زیر عکس امنیتی که در هنگام ثبت نام نشان داده می شود بر دارید.چون که حساس به بزرگ و کوچکیه.حداقل ۱۰ ۱۵ بار زدم و همش گفت اشتباهه.خوش اومدی به مانشت حق با شماست.ولی جون مهندس عصبانی بودم اون موقع تا وارد شد اول این پستو گذاشتم.وقتی نمی شه چکار باید کنم دیگه هی باید حالت های مختلف و با سعی و خطا امتحان کنم.با فاصله بی فاصله و ... . ![]() |