تالار گفتمان مانشت
نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - meysam_em - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ

سلام دوستان من نمرم کل ۶۱۳۷ و نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ هست بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم؟
رتبه کل ۱۸۱ و رتبه آخرین نفر ۱۶۳ هست.
و اینکه گفتن نتایج تکمیل ظرفیت رو ۱۵ مهر اعلام میکنند یعنی اگه قبول بشیم باید ترم مهر بریم یا بهمن؟

نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - *Najmeh* - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

این که ترم مهر باشید یا بهمن بستگی به دانشگاه داره
مثلا من پارسال اهواز قبول شدم توی تکمیل ظرفیت ولی بهمن ماه رفتیم سرکلاس
اگه بخوایم اینو در نظر بگیریم که نمره شما با اخرین فرد قبولی فاصله زیادی نداره اگه مثل پارسال باشه که دانشگاه هایی که توی دفترچه بودن دیگه توی تکمیل اول نیومدن احتمال قبولی هست اما بازم این بستگی به دانشگاهی داره که شما شرکت کردید که توی تکمیل ظرفیت می گیره یا نه

RE: نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - meysam_em - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط:  این که ترم مهر باشید یا بهمن بستگی به دانشگاه داره
مثلا من پارسال اهواز قبول شدم توی تکمیل ظرفیت ولی بهمن ماه رفتیم سرکلاس
اگه بخوایم اینو در نظر بگیریم که نمره شما با اخرین فرد قبولی فاصله زیادی نداره اگه مثل پارسال باشه که دانشگاه هایی که توی دفترچه بودن دیگه توی تکمیل اول نیومدن احتمال قبولی هست اما بازم این بستگی به دانشگاهی داره که شما شرکت کردید که توی تکمیل ظرفیت می گیره یا نه

نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات فارس هست انتخاب اولم بوده انتخاب دوم بوشهر قبول شدم حالا به نظرتون قبول میشم اگه بزنه؟ اگه قبول نشم بعد میتونم همون بوشهر ثبت نام کنم؟

نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - *Najmeh* - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ

از این نظر که می تونی ثبت نام کنی اره
فقط شهریه ثابت ترمی رو که نمی ری پرداخت کنی
الان من دوستم پارسال قبول شده اصلا نرفته بای ثبت نام الان بعد ۱ سال این ترم ثبت نام کرده و می خواد بیاد سر کلاس
پس از این لحاظ هیچ استرسی نداشته باش

نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ

سلام.
تکمیل شرکت کن صد در صد قبولی.
احتمال ۹۰درصد از مهر میری سرکلاس
موفق باشید

RE: نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - meysam_em - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ

ممنون دوستان

RE: نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - publin - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)meysam_em نوشته شده توسط:  سلام دوستان من نمرم کل ۶۱۳۷ و نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ هست بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم؟
و اینکه گفتن نتایج تکمیل ظرفیت رو ۱۵ مهر اعلام میکنند یعنی اگه قبول بشیم باید ترم مهر بریم یا بهمن؟

چه گرایش و چه شهری ؟

RE: نمره کل ۶۱۳۷ نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ - meysam_em - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)publin نوشته شده توسط:  
(18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)meysam_em نوشته شده توسط:  سلام دوستان من نمرم کل ۶۱۳۷ و نمره آخرین فرد قبول شده ۶۱۶۳ هست بنظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم؟

چه گرایش و چه شهری ؟

نرم افزار / واحد علوم و تحقیقات فارس