تالار گفتمان مانشت
درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - نسخه‌ی قابل چاپ

درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - friends - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ

دوستان اگه کسی ویس طراحی الگورتم دکتر سید جوادی سال ۸۸ ا که جزوش هم موجوده و ۱۱ جلسه هست رو داره ممنون میشم اپلود کنه یا لینک معتبر بده من که هر چی سرچ کردم لینکی کار کنه پیدا نکرد با تشکر...

RE: درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - TaRiaNa - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۱۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۲ ب.ظ)friends نوشته شده توسط:  دوستان اگه کسی ویس طراحی الگورتم دکتر سید جوادی سال ۸۸ ا که جزوش هم موجوده و ۱۱ جلسه هست رو داره ممنون میشم اپلود کنه یا لینک معتبر بده من که هر چی سرچ کردم لینکی کار کنه پیدا نکرد با تشکر...

منم دنبال این ویسها می گردم خواهش می کنم اگر کسی این ویسها رو داره در اختیار ما هم قرار بده

RE: درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - scorpion - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ

من دیشب یه لینک پیدا کردم متاسفانه نتم قطع شد و الان هرچی میگردم اون لینک رو پیدا نمیکنم Sad

توروخدا اگر کسی یه آدرس برای دانلود داره بگه ممنون

RE: درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - poldasht - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

بفرمایید دوستان:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: درخواست ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی... - friends - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)poldasht نوشته شده توسط:  بفرمایید دوستان:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

آقا دمت گرمWink