تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - نسخهی قابل چاپ |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
تراز ۵۹۳۷ رتبه در نجف آباد ۳۷۵ (آخرین رتبه قبول شده :۱۲۱) رتبه در علوم تحقیقات اصفهان ۴۹۳((آخرین رتبه قبول شده :۳۲۱) بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ و یا اراک ؟ تکمیل ظرفیت مرحله ۲ امسال هست یا نه ؟ خواهشا کمک کنید :| |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ
رشته تون رو میشه بگید چیه؟ |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
سلام. به خدا توکل کنید و تو تکمیل شرکت کنید. انشاالله علوم تحقیقات اصفهان قبولید. موفق باشید. |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: رشته تون رو میشه بگید چیه؟ رشتم نرم افزاره (۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ)greenness نوشته شده توسط: سلام. شما مطمئن هستید ؟تراز های پارسال علوم تحقیقات تا چند بودن ؟ |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
کسی میدونه ثبت نام تکمیل ظرفیت چندمه ؟ |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
فکر کنم اراک رو بتونی بیاری |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: فکر کنم اراک رو بتونی بیاری شما امسال اراک قبول شدین ؟ ترازتون چند بود ؟ تراز آخرین نفر قبول شده در اراک چند بود ؟ فک کنم من ترازم بالا تر از اراک باشه |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط: کسی میدونه ثبت نام تکمیل ظرفیت چندمه ؟ احتمال زیاد ۲۶ شهریور |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
من اراک شرکت نکردم اما نمره آخرین نفر قبول ۵۹۴۵ |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: من اراک شرکت نکردم ممنون از پاسختون . سطح علمیش چطوره ؟استاداش ؟ ارزششو داره ؟ (۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ)greenness نوشته شده توسط: سلام. ممنون که جواب دادین .برای انتخاب رشته تکمیل ، اولویت انتخاب مهمه ؟ اگه اول نجف آباد رو بزنم بعد علوم تحقیقات ، ممکنه شانس قبولیم کمتر بشه ؟(با توجه به ترازاشون) |
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - arshad2013 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ
این تاپیک رو زدم فکر کنم کمکتون میکنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: من اراک شرکت نکردم شما تو تکمیل اول اون دانشگاهی که خودت دوست داری را بزن اگه ترازت به اون نرسی، میری واسه اولویت بعدی. همین طور الی آخر |
RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: رشته تون رو میشه بگید چیه؟ ترازهای پارسال را نمی دونم اما امسال ۶۱۲۴ هستش که تو تکمیل ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا میاد پایین |