تالار گفتمان مانشت
تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ

تراز ۵۹۳۷
رتبه در نجف آباد ۳۷۵ (آخرین رتبه قبول شده :۱۲۱)
رتبه در علوم تحقیقات اصفهان ۴۹۳((آخرین رتبه قبول شده :۳۲۱)
بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ و یا اراک ؟
تکمیل ظرفیت مرحله ۲ امسال هست یا نه ؟
خواهشا کمک کنید :|

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ

رشته تون رو میشه بگید چیه؟

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ

سلام.
به خدا توکل کنید و تو تکمیل شرکت کنید.
انشاالله علوم تحقیقات اصفهان قبولید.
موفق باشید.

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ

(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  رشته تون رو میشه بگید چیه؟

رشتم نرم افزاره

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ)greenness نوشته شده توسط:  سلام.
موفق باشید.

شما مطمئن هستید ؟تراز های پارسال علوم تحقیقات تا چند بودن ؟

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ

کسی میدونه ثبت نام تکمیل ظرفیت چندمه ؟

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ

فکر کنم اراک رو بتونی بیاری

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  فکر کنم اراک رو بتونی بیاری

شما امسال اراک قبول شدین ؟
ترازتون چند بود ؟
تراز آخرین نفر قبول شده در اراک چند بود ؟
فک کنم من ترازم بالا تر از اراک باشه

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط:  کسی میدونه ثبت نام تکمیل ظرفیت چندمه ؟

احتمال زیاد ۲۶ شهریور

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - shima_24 - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ

من اراک شرکت نکردم
اما نمره آخرین نفر قبول ۵۹۴۵

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - diana.h.net@gmail.com - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  من اراک شرکت نکردم

ممنون از پاسختون . سطح علمیش چطوره ؟استاداش ؟ ارزششو داره ؟

موفق باشید.

ممنون که جواب دادین .برای انتخاب رشته تکمیل ، اولویت انتخاب مهمه ؟ اگه اول نجف آباد رو بزنم بعد علوم تحقیقات ، ممکنه شانس قبولیم کمتر بشه ؟(با توجه به ترازاشون)

تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - arshad2013 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ق.ظ

این تاپیک رو زدم فکر کنم کمکتون میکنه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط:  
(18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  من اراک شرکت نکردم

ممنون از پاسختون . سطح علمیش چطوره ؟استاداش ؟ ارزششو داره ؟

موفق باشید.

ممنون که جواب دادین .برای انتخاب رشته تکمیل ، اولویت انتخاب مهمه ؟ اگه اول نجف آباد رو بزنم بعد علوم تحقیقات ، ممکنه شانس قبولیم کمتر بشه ؟(با توجه به ترازاشون)

شما تو تکمیل اول اون دانشگاهی که خودت دوست داری را بزن اگه ترازت به اون نرسی، میری واسه اولویت بعدی. همین طور الی آخر

RE: تراز ۵۹۳۷ بوئین زهرا قبول شدم .امکان قبولی علوم تحقیقات اصفهان در تکمیل ظرفیت هست؟ - greenness - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ)diana.h.net@gmail.com نوشته شده توسط:  
(17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  رشته تون رو میشه بگید چیه؟

رشتم نرم افزاره

موفق باشید.

شما مطمئن هستید ؟تراز های پارسال علوم تحقیقات تا چند بودن ؟

ترازهای پارسال را نمی دونم اما امسال ۶۱۲۴ هستش که تو تکمیل ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا میاد پایین