![]() |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - نسخهی قابل چاپ |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - x86 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
سلام ، من تو خیلی از تاپیک ها مخصوصا تاپیکی که جدیدا باز شده با عنوان " اگه بیشتر از سه سال است که عضو...." خیلی از دانشجویان ارشد گفتن که تدریس می کنن ، میخواستم ببینم تو تهران جایی هست که بشه دانشجوی ارشد بود و تدریس کرد ؟ چون من وقتی نشستم و حساب کردم دیدم هفته ای ۱۰ ساعت بیشتر فرصت برای کار کردن ندارم ، با یه موسسه ای صحبت کردم و قراره که یه کتاب با یکی از دوستان تالیف کنیم ولی به نظرم اگه بشه تدریس کرد خیلی بهتره ، با هفته ای ۱۰ ساعت هم هیچ شرکتی قبول نمیکنه که بری اونجا کار کنی، از دوستان و دانشجویان تهرانی میخوام در صورتی که جایی یا موسسه ای یا دانشگاهی یا آموزشگاهی رو میشناسن که میشه رفت اونجا تدریس کرد لطف کنن بگن تا ببینیم اگه خدا بخواد چی میشه! |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - azk84 - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
اکثر بچههایی که میگن تدریس میکنن، دارن یا توی دبیرستانها درس میدن، یا خصوصی یا توی آموزشگاهها درسهای php و C و اینجور چیزا. در سطح دانشگاه فکر نمیکنم دیگه کسی رو با فوق بگیرن مگر این که پارتی خوبی داشته باشه (البته حدس میزنم). نهایت در سطح فنی و حرفهای سما و اینا میشه تدریس کرد که انقدر قیمتشون پایینه که آدم جلو تلویزیون بشینه تبلیغ ببینه سنگینتره ;-) |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - equilibrium - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ
من پیشنهاد نمیکنم سال اول کار کنید؛ الا ای حال اگه بخاید توی واحدهای علمی کاربردی میتونید درس بدید که تعدادشون توی تهران زیاده و با یه سرچ آدرس همهشونو میتونید پیدا کنید (توی واحدهای آزاد و پیام نور شهرستانها و حتی دولتی های شهرستانها هم میتونید درس بردارید که به رفت و امدش نمی ارزه)؛ واحدی که به دانشگاه تهران نزدیکتره فکر کنم علمی کاربردی واحد ۱۰ باشه؛ میتونید با مدیرگروهش صحبت کنید و بگید دانشجوی د. تهران هستید تحویلتون میگیرن (البته چون سابقه تدریس ندارید اوایل یه سری درسای قوزبیت بهتون میدن)؛ اینم بدونید که همونطور که آقای azk گفتند پول زیادی توش نیست (مثلا ۶ واحد بردارید کل ترمش که حدودا دو ماهه میشه نهایت ۶۰۰) پیشنهاد من اینه که سال اول سفت بچسبید به پاس کردن دروس و تعیین موضوع پایان نامه؛ ان شاله سال دوم حداقل ۲۰، ۳۰ ساعت در هفته فرصت دارید که یه کار بادرامد مناسب بردارید که پول دوماهش به اندازه یک سال تدریسه؛ |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - mammad_asir - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ
کسی راهی نداره نزدیک دانشگاه امیرکبیر جایی نیست که بشه حق التدریسی کار کرد نیاز دارم حتما |
RE: سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - azk84 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: کسی راهی نداره نزدیک دانشگاه امیرکبیر جایی نیست که بشه حق التدریسی کار کرد نیاز دارم حتما اگه جایی یافتی پولشم خوب بود دریغ نکن از ما، خوشحال میشیم :دی |
RE: سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - x86 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط: من پیشنهاد نمیکنم سال اول کار کنید... گر چه تصمیم جدی ای تا چند ساعت پیش داشتم که حتما از همون ترم اول حتی شده روزی ۳-۴ ساعت برم سرکار، ولی حالا تصمیم برگشته و فعلا حداقل ترم اول رو از رفتن به سر کار منصرف شدم، اگه باز به سرم نزنه و یه تصمیم های دیگه ای نگیرم. البته به جز شما خیلی های دیگه هم همین حرف رو به صورت مستقیم گفتن که ترم اول رو بی خیال سر کار رفتن بشم... من هم با توجه به تجربه ای که اونها دارن این تصمیم رو گرفتم. امیدوارم که خیر باشه. (۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: کسی راهی نداره نزدیک دانشگاه امیرکبیر جایی نیست که بشه حق التدریسی کار کرد نیاز دارم حتما... تا چند روز پیش وقتی بهم میگفتن تو تهران کار ریخته باور نمی کردم، ولی بعد از اینکه رزومه ی نه چندان خوب خودم رو برای چند تا شرکت فرستام و بعد از چند ساعت اونها یا قرار ملاقات گذاشتن ، یا پروژه ی خودشونو فرستادن و یا اینکه قرار داد رو فرستادن تا امضا کنم و بعد از اسکن براشون بفرستمو کار رو شروع کنم ، باورم شد که تو تهران کار زیاده. با کمی دانش برنامه نویسی تو زمینه طراحی سایت میشه تو جاهای خیلی زیادی کار کرد، شاید اوایل حقوقش کم باشه ولی هر چیه اولا حقوقش در بعضا از تدریس بیشتره و خیلی بیشتر از تدریس میشه کار کرد . مثلا اگه شما برید برای تدریس به قول دوستمون آقای غیاث الدین تو دو ماه ۶۰۰ تومن در میارید ولی به یکی از شرکت ها که رزومه فرستادم در جواب گفته بود که حقوقش ساعتی ۸ هزارتومنه ، اگه شما روزی ۴ ساعت کار کنید ، هفته ای هم ۶ روز کار کنید میشه ۲۴ ساعت هفته و در ماه حدود ۱۰۰ ساعت میشه که ضرب در ۸ هزار تومن میشه ۸۰۰ هزار تومن که حیلی بهتر از تدریس هست... بهر حال من هم پیشنهاد می کنم به جای تدریس به کارهای دیگه ای رو بیاریم همگی تا بتونیم بعدها در کنار تدریس کارهای دیگه ای هم انجام بدیم. موفق و پیروز باشید التماس دعا |
RE: سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - azk84 - 17 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط: من پیشنهاد نمیکنم سال اول کار کنید... البته این که ترم اول کار نکنین درستترین کاره به نظرم. در مورد کار هم تا حالا هر کی به من گفته که کار نیست جواب من این بوده که حتماً کارتو درست بلد نیستی، چون واقعاً اگه کسی کار بلد باشه امکان نداره نخوانش! هر چقدرم که پارتیبازی و اینا باشه، باز هر چی باشه کارفرما (توی شرکتهای خصوصی) دنبال سودشه و اگه کسیو ببینه که کارش درسته میگیرش! در مورد تدریس هم همین چیزی که در مورد کار گفتم صدق میکنه! اگه رزومه قوی داشته باشین و فن بیانتون خوب باشه و خوب تدریس کنین و درسهای خوبی رو مسلط باشین حاضرن بهتون پول بدن! در مورد برنامهنویسی، سقف درآمدش ساعتی ۲۵-۳۰ تومنه و من بیشتر از این ندیدم! در حالی که از همین تدریس من خودم ساعتی ۱۵۰ تومن شاگرد داشتم، از مؤسسات هم پیشنهاد ساعتی ۹۰ تومن داشتم، اونم زمانی که هیچ سابقهی تدریسی نداشتم به جز یه سری TA و دورههای انجمن علمی دانشگاه! ولی خوب طبیعیه برای تدریس نرمافزار و برنامهنویسی و اینا پول زیادی نمیدن قطعاً! باز اگه دوستان دیگه نظری دارن خیلی خوشحال میشم تجربیاتشونو مطرح کنن :-) |
سوال : تدریس در تهران + دانشجوی ارشد ؟ - mammad_asir - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ
متشکر از جواباتون لطف میکنید آدرس این جاها رو برای بفرستید هم زمینه برنامه نویسی هم تدریس من فن بیان و ... تقریبا خوبه ولی خوب سابقم کمه جای خاصی اینجا نمیشناسیم مثلا موسساتی هست که بشه ساختمان سیستم شبکه طراحی و... یا برنامه نویسی تدریس کرد خیلی برام مهمه شبانه هستم سخته متشکر از جوابتون |