تالار گفتمان مانشت
کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - razi_sh - 12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ

سلام به همگی.....میخواستم از کسانی که توی دانشگاه آزاد ارشد گرفتن ویا از وضعیت شون خبر دارن خواهش کنم که به ما که هنوز ارشد نرفتیم در تصمیم گیری کمک کنن........
من خودم نمیدونم واقعا آزاد ارزش ترمی ۲ میلیون و ۵۰۰ رو داره ویا یکسال عقب بیفتیم وبرای دولتی بخونیم بهتره؟؟؟؟
از دوستان خواهش میکنم مارو راهنمایی کنین........
بگین کدوم دانشگاه ها ارزش این هزینه رو داره وکیفیت آموزش شون خوبه........
لطفا ولطفا نظر کلی ندین.......چون واقعا بعضی واحدهای دانشگاه آزاد حتی از بعضی واحدهای دولتی هم بهتر آموزش میدن........
این تاپیک درحقیقت جهت معرفی واحدهای آزاد در مقطع ارشد هست.........

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - amin101 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ

دانشگاه آزاد قزوین ( باراجین ) ..

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - razi_sh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ)amin101 نوشته شده توسط:  دانشگاه آزاد قزوین ( باراجین ) ..

دانشگاه آزاد قزوین چی؟؟؟؟؟؟خوبه یا بد؟
............
........
من واحد اراک قبول شدم.....
تروخدا اگه کسی اطلاعاتی راجب این واحد داره بگه.....برم یا نرم وبمونم سال بعد؟؟؟؟

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - m_sardaari - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  من خودم نمیدونم واقعا آزاد ارزش ترمی ۲ میلیون و ۵۰۰ رو داره ویا یکسال عقب بیفتیم وبرای دولتی بخونیم بهتره؟؟؟؟
دوست عزیز شما چجوری حساب کردین شد ترمی ۲/۵؟
شهریه ثابتش حداکثر ۱/۱۰۰/۰۰۰ ...متغیرم مثلا ترمی ۹ واحد حداکتر ۶۵۰/۰۰۰

حداکثر ۱/۸۰۰/۰۰۰ میشه

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - azad_ahmadi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ

واحد های دانشگاه آزاد نظیر قزوین، مشهد، علوم تحقیقات تهران رو من تعریفشون رو شنیدم.
بقیه رو اطلاع ندارم.

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - yasemi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ

علوم و تحقیقات کرمانشاه فکر میکنم یکی از بهترین ها باشه همه اساتید از دانشگاه های دولتی هستند چنتایی هم از تهران میان

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - razi_sh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط:  
(12 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  من خودم نمیدونم واقعا آزاد ارزش ترمی ۲ میلیون و ۵۰۰ رو داره ویا یکسال عقب بیفتیم وبرای دولتی بخونیم بهتره؟؟؟؟
دوست عزیز شما چجوری حساب کردین شد ترمی ۲/۵؟
شهریه ثابتش حداکثر ۱/۱۰۰/۰۰۰ ...متغیرم مثلا ترمی ۹ واحد حداکتر ۶۵۰/۰۰۰

حداکثر ۱/۸۰۰/۰۰۰ میشه

من چیزی رو حساب نکردم...فقط ازدوستم که آزاد نجف آباده پرسیدم گفت ترمی ۲ میلیون و چهارصد و ۵۰////////////
نمیدونم..............شاید واحد زیاد برداشته........Huh

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - sahar_2000 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ

منکه پارسال ترم یک بودم شهریم اینجور شد:

ترم ۱ /۱۱واحد:۱۷۰۰۰۰۰
ترم ۹/۲ واحد:۱۶۰۰۰۰۰

ترم۳/:۸ واحد:۱۵۰۰۰۰۰

ترم آخر بخاطر پروژه کمی زیاد میشه....ترم ۴////دیگه ۲۵۰۰۰۰۰ نشد والا!!!

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - razi_sh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط:  منکه پارسال ترم یک بودم شهریم اینجور شد:

مرسی.....خوشحالم کردی ..........دو ونیم خیلی زیاده......ناراحت بودم خیلی
خداروشکر که اینطور نیست...
راستی شما یا کسی خبرداره آزاد اراک چجوره؟شهریه خوابگاهش چقدره؟و.......کسی اطلاعی داره تروخدا بگه.........

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - AEM4949 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ

سلام
دانشگاه آزاد قزوین یه هسته علمی بسیار قوی در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک داره.
[تصویر:  208723_26416_570.jpg]
[تصویر:  208723_26419_652.jpg]

همچنین خوابگاه های بسیار مجهز.
[تصویر:  208723_8bee36185f.jpg]

در کنار این دو مزیت ، عیبش هزینه بالاست.

موفق باشید.

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - arichoana - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ

آقا من شبکه دوست داشتم قبول نشدم تجارت باراجین قبول شدم خیلی حال نکردم با سر فصل درساش بنظرتون ارزش داره برم ؟
من بیشتر به هک و امنیت علاقه داشتم و اینکه ارشد میخونم واسه دکتری گرفتن تو خارج کشور میخواستم ببینم چطوریه میشه بعدا از تجارت به شبکه ادامه تحصیل داد تو مقاطع بالاتر ؟ مشکلی پیش نمیاد؟

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - sahar_2000 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط:  منکه پارسال ترم یک بودم شهریم اینجور شد:

مرسی.....خوشحالم کردی ..........دو ونیم خیلی زیاده......ناراحت بودم خیلی
خداروشکر که اینطور نیست...
راستی شما یا کسی خبرداره آزاد اراک چجوره؟شهریه خوابگاهش چقدره؟و.......کسی اطلاعی داره تروخدا بگه.........
والا من دوستم اراک بود بعد به دلایلی مهمان شد اهواز چون خوزستانی بود از اساتید راضی بود..اما هزینه خوابگاه ها کلا واسه ارشد کمی زیاده و مثل لیسانس نیست...بهتره تماس بگیرین..مال اهواز اکثرا خودگردان هستند..مثلا ترمی ۴۰۰ بود پارسال...اما اراک شاید کمتر باشه.
سطح دانشگاش میدونم خوبه...تماس بگیرین دانشگاه بهتون میگن شرایط اسکان چطوره.

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - bretta - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ)amin101 نوشته شده توسط:  دانشگاه آزاد قزوین ( باراجین ) ..

............
........
تروخدا اگه کسی اطلاعاتی راجب این واحد داره بگه.....برم یا نرم وبمونم سال بعد؟؟؟؟

من برق قدرت خوندم اراک الان ارشد شبکه قبول شدم، دانشگاهش مقطع کارشناسی وحشتناک سخت هست، ارشد رو نمیدونم مدیر گروهشم دکتر حسینی که خیلی ادم سختگیریه، دانشگاهش نزدیکه به مرکز شهر، دیگه نمیدونم چی بگم. ولی خوب در مقطع ارشد از لحاظ سختگیری همه مثل هم هستن

RE: کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - razi_sh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۲ ب.ظ

(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ)bretta نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط:  
(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ)amin101 نوشته شده توسط:  دانشگاه آزاد قزوین ( باراجین ) ..

............
........

من برق قدرت خوندم اراک الان ارشد شبکه قبول شدم، دانشگاهش مقطع کارشناسی وحشتناک سخت هست، ارشد رو نمیدونم مدیر گروهشم دکتر حسینی که خیلی ادم سختگیریه، دانشگاهش نزدیکه به مرکز شهر، دیگه نمیدونم چی بگم. ولی خوب در مقطع ارشد از لحاظ سختگیری همه مثل هم هستن

مرسی دوست عزیز
الانم ارشد شبکه اراک قبول شدین؟
شهرش چجوره؟ ازخوابگاهاش خبرندارین؟.........هزینه وامکاناتش؟
میشه همزمان باارشد کار کرد؟؟کارتوی اراک گیرمیاد؟؟؟

کدوم یک از دانشگاه های آزاد در مقطع ارشد ارزش هزینه رو داره؟ - publin - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ

میخواستم در مورد علوم تحقیقات قزوین بدونم؟
این دانشگاه چطوره؟