|
|
تست سیستم عامل- ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - نسخهی قابل چاپ |
|
تست سیستم عامل- ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - سارا جواهری - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ
کدام گزینه نادرست است؟ ۱)مطابق تعریف Hansen دستور signal باید آخرین دستور یک روال در مانیتور باشد ۲)دستورات Wait , signal که در مانیتورها استفاده می شوند جزء فراخوانی های سیستمی هستند ۳)قدرت سمافورهای دودویی با سمافورهای عمومی برابر است ۴)برای مدیریت وقفهها می توان از سمافور با مقدار اولیه صفر استفاده کرد. در کتاب تستی که دست من هست جواب رو گزینه سوم مطرح کرده ولی به نظرم غلطه چون عین این جمله که قدرت سمافورهای دودویی با عمومی برابر است هم در کتاب پوران اومده هم در کتاب استالینگز ترجمه دکتر پدرام لطفا نظرتون رو راجع به گزینه درست اعلام کنید با سپاس فراوان |
|
RE: سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - sal_dovomi - 05 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ
حق باشماست.سمافوردودویی باسمافورعمومی از هیچ نظری نسبت به هم برتری ندارند.من به گزینه۴مشکوکم.چون مدیریت وقفه با سمافور فقط یرای زمانی است که سیستم یک پردزنده دارد.وهمچنین ب نظرم باید مقدار اولیه اش ۱باشد.چوت در عمل wait وقتی اولین پروسس بیاد و مقدار سمافور رو کم کنه میشه-۱ و نمیتونه واردناحیه بحرانی بشه.درصورتی که اولین پروسسه و باید بتونه واردبشه! |
|
سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - ۸۷۰۱۸۳۲۹۵ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
قطعا گزینه ی ۴ میشه چون مقدار اولیه ی ۱ میشه نه صفر |
|
سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - BJS - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
سلام همون گزینه ۳ درست است در کتاب حقیقت هم گزینه ۳ است در سمافورها می شود یک سمافور مقدار اولیه صفر گرفت تا فرآیند منتظر وقفه روی آن down نماید و وقتی که وقفه از راه یرسد می توان یک up انجام داد تا فرآیند منتظر بیدار شود.۴درست است با سمافور باینری می توان سمافور عمومی ساخت (stallings |
RE: سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - rad.bahar - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط: سلام ببخشید گیچ شدم اخرش ۳ درسته یا ۴ |
|
سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - Aurora - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
طبق کتاب حقیقت جواب گزینه ۲ هست که نوشته بدیهی است که مانیتورها توسط زبان برنامه سازی پشتیبانی می شوند و wait و signal آن هم تابع کتابخانه است. و طبق کتاب مقسمی گزینه ۳ درست هست. به نظر میاد گزینه درست همون گزینه ۲ باشه. |
|
سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - BJS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ
کتاب حقیفت جواب داده ۳ من دقیقن توضیحی که تو تستش داده بود نوشتم |
RE: سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - Aurora - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ)BJS نوشته شده توسط: کتاب حقیفت جواب داده ۳ مطمئن هستید من دوباره چک کردم جواب گزینه ۲ هست. کتاب شما برای پارسه است و سال۹۰؟ |
|
سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - BJS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
بله..اما سال ۸۹ |
RE: سوال ۷۱ آزاد ۸۸ گرایش شبکه های کامپیوتری - Aurora - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط: بله..اما سال ۸۹ پس حتما دکتر حقیقت تجدید نظر کردند. |