۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - northboy - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام.تبریک ب همه قبول شدگان لینک کارنامه اولیه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۰۱ آی تی-آی تی پزشکی دانشگاه تهران - deh-ab - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ
تبریک دوست عزیز |
RE: 101 - فناوری اطلاعات پزشکی - ... دانشگاه تهران - sharif92 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)northboy نوشته شده توسط: سلام.تبریک ب همه قبول شدگان سلام صمیمانه تبریگ می گم .فقط لینک کارنامه مشکل داره! |
۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - ... دانشگاه تهران - آرمانا - ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
سلام خیلی تبریک می گم ... این گرایش ، گرایش مورد علاقه منه ! اگر اطلاعات خوبی در رابطه با دروس این رشته و هدفش و ... در اختیار دارید ، لطفا در اختیار ما هم بگذارید . متشکرم... |
RE: 101 - فناوری اطلاعات پزشکی - ... دانشگاه تهران - pegetive - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
شبیه انفورماتیک پزشکی هست. |
۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - m.zare - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
با سلام من رفتم دانشکده گفتن که انگار قراره محل دانشکده از مهر امسال تغییر کنه شما خبر دارید |
RE: ۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - northboy - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیزممنون بابت تبریکتون (۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)sharif92 نوشته شده توسط:(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)northboy نوشته شده توسط: سلام.تبریک ب همه قبول شدگان سلام.متشکر بابت تبریکتون.لینک هم دوباره گذاشتم (۱۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)آرمانا نوشته شده توسط: سلام سلام خیلی ممنون ازتبریکتون...اطلاعاتم هنوز زیاد کامل نیس بعد از یه ترم گذروندن کاملش میکنم و درجریان میزارمتون (۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)m.zare نوشته شده توسط: با سلام سلام تبریک میگم بابت قبولیتون همکلاسی.من خبری ندارم ولی دانشکده نزدیکه بهم تغییر نکنه واسم بهتره |
RE: ۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - m.zare - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ق.ظ)northboy نوشته شده توسط:ممنون . یکی از دانشجو های اونجا می گفت گویاقراره بره کنار دانشکده فنی تقاطع جلال و کارگر اما فعلا که خبری نیست.نمی دونم تا چه حد صحت داشته باشه(11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)deh-ab نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیزممنون بابت تبریکتون |
۱۰۱ - فناوری اطلاعات پزشکی - روزانه دانشگاه تهران - marisa - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
خیلی تبریک می گم |