ازدواج یک فوق لیسانس با لیسانس - نسخهی قابل چاپ |
ازدواج یک فوق لیسانس با لیسانس - hgm13681368 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
با سلام چند وقت پیش با یک آقایی آشنا شدم که لیسانس برق دانشگاه آزاد دارن فعلا سرباز و بیکار قبل از سربازی پیمان کار بودن کارشناسی رو از یک دانشگاه دولتی گرفتم کارمند رسمی هم هستم از دوستان ۲ سوال داشتم اینکه شاغل بودن من بعدا مشکلی نخواهد داشت اگه ارشد قبول شم و ادامه تحصیل بدم و ایشون لیسانس باشن چی؟ |
RE: ازدواج یک فوق لیسانس با لیسانس - PSHirazi - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
این که بعدها مشکلی پیش خواهد آمد یا نه بستگی به نحوه انتخاب امروز خود شما دارد ، دوران آشنایی پیش از ازدواج خیلی مهم هست سعی کنید هر دو ، طرف مقابلتان را بشناسید به خصوص ویژگی های اخلاقی و خیلی هم عجله نکنید با اطلاع و نظارت خانواده ها جلسات زیادی با هم داشته باشد ، در هر صورت این شرایطی رو که گفتید خیلی هم مشکل حادی نیست اگر عاشق هم باشید و ایضا تفاهم شخصیتی هم داشته باشید . اما دوتا سوالی که گفتید " اینکه شاغل بودن من بعدا مشکلی نخواهد داشت و اگه ارشد قبول شم و ادامه تحصیل بدم و ایشون لیسانس باشن چی؟ " به نظر من این دوتا سوال رو در موقعیت های مختلف از خود آقا بپرسید و پاسخ هارو مقایسه کنید و تصمیم بگیرید ، در یک شرایط عادی و با دو شخصیت پخته این مسائل باعث بروز مشکل نخواهد شد ، و در آخر هم این که شناخت قبل از ازدواج با کمک عقل و نه احساس . |