قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - نسخهی قابل چاپ |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - sahar121 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ
سلام... میخوام یه سری کتاب کنکوری مهندسی کامپیوتر رو قرض بدم تا بهمن!! چون قصد فروش ندارم اصلا.اما میتونم به کسی تا پایان کنکور قرض بدم و بعد بهم برگدونن( البته سالم برگردونن دیگه :cool.. باشههههه؟؟؟وگرنه باید عین اونو بخرن اگر دوستانی میخوان قرض بگیرن خبر بدن. بچه هایی که راهشون نزدیکه براشون بهتره،چون پول پست نمیدن و میشه حضوری بگیرن اگه براشون میصرف البته ..من از مازندران هستم. |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - hgm13681368 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
با سلام ساختمان داده و نظریه و طراحی الگوریتم و زبان و مدار و هوش و حل تشریحی کنکور رو میخواستم بنده تهران هستم ایمیلم:javaherimanesh_ma@yahoo.com مرسی |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - hosna73 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ
سلام مرسی از لطف شما من آمار پارسه رو میخوام و نظریه پارسه اگر که دارین و براتون مقدور هست که قرض بدین منم قول میدم که صد در صد سالم بهتون برگردونم |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - sahar121 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
به زودی پاسخ میدم.. درگیر یه سری از کار هام |
RE: قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - fatima.sr68 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ
سلام، من از مازندران هستم، خیلی هم با سلیقه ام، میشه لطف کنید یه چندتاشو به من قرض بدین؟؟؟ ممنون میشم |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - pooyaa - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
سلام اگر میشه به منم کتابای زبان عمومی و تخصصی پارسه رو بدید(منم قول میدم همونجور که بهم دادید بهتون برگردونمشون) راستی سحرخانم کتابای پارستون ماله چه سالی هستن؟ |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - sahar121 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
دوستان سلام.. متاسفانه بعضی از کتابهام رو چون با دوستم با هم خریدیم..قصد فروش داره و بقیه رو قرض میدم!! اون لیست اولیه رو اصلاح میکنم... چند نفری بهم پیام دادید و منم تا جایی میشد گفتم بین همه تقسیم بشه.. کتاب زبان تخصصی و عمومی و نظریه ارسه رو نه ندارم.. همچنین کتاب هوش و حل کنکور و پایگاه رانکوهی.. کتابام زیاد نیس.. |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - singleboy0123 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
سلام من از قائمشهرم خودم همه کتابای مدرسان و دارم اما از چندتا کتابا راضی نیستم ممنون میشم بهم قرض بدی امسال کنکور هم دادم ولی خراب کردم ۵۰۰۰ شدم خواستم بدونم مازندران کسی رو میشناسی طراحی و ساختمان کلاس کنکور بزارن؟متاسفانه استاد خوب گیر نیاوردم ۰۹۳۶۱۶۵۵۳۵۰ لطف میکنی اگه کمکم کنی |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - sahar121 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
چه کتابایی رو لارم دارید؟ نه کسی رو نمیشناسم |
RE: قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - singleboy0123 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: چه کتابایی رو لارم دارید؟ محاسبات عددی ساختمان گسسته وآمار پارسه ساختمان داده و سیستم عامل حقیقت |
قرض یه سری کتاب مهندسی کامپیوتر تا بهمن ماه - com91 - 20 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ب.ظ
سلام من امسال شرکت میکنم میخواستم کتاب پارسه بخرم توی نت زده بود ۹۰ تومن ولی ترسیدم کلاهبردار باشن میتونین کتاب پارسه بهم بدین؟ |