برای شروع خیلی دیر شده؟ - نسخهی قابل چاپ |
برای شروع خیلی دیر شده؟ - omidvar93 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
سلام من فارغ التحصیل کارشناسی سال ۸۸ مهندسی نرم افزار از یک دانشگاه دولتی هستم هر سال تصمیم به خوندن گرفتم اما بخاطر ازدواج و زندگی هیچوقت نشده جدی بخونم، بعضی دروس رو چند بار تو این فاصه مرور کردم ولی اکثر دروس رو فراموش کردم تصمیم گرفتم امسال با امید خدا با همه ی وجودم میخوام برای it 93 بخونم به نظرتون خیل دیر شده؟ میخوام یه آزمون ازمایشی هم شرکت کنم؟ کدوم موسسه الان بهتره؟ ضمنا جزوه های it90 پارسه و کلی کتاب دیگه دارم، دیگه به درد میخورن؟ یه بسته ی جدید از موسسات بگیرم؟ یا تحقیق کنم و برای هر درس کتابهای مناسب جداگانه تهیه کنم؟ وقت ندارم کل فروم رو بگردم، اگه امکان داره تاپیک های مفید رو لینکش رو برام بذارید با تشکر |
برای شروع خیلی دیر شده؟ - PSHirazi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
همه چیز به خود آدم بستگی داره دوست عزیز ، اگر خودت نخونی و تلاش نکنی بهترین آزمون و بسته دنیا رو هم که شرکت کنی و داشته باشی فایده نداره ؛ باید برنامه ریزی داشته باشی ، بخونی و تلاش کنی ، اگر یک برنامه ریزی و پشتکار خوب در پیش بگیری آنچنان هم دیر نیست ، در هر صورت همه چیز به خود آدم بستگی داره . |
RE: برای شروع خیلی دیر شده؟ - Aref Safari - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام. اگه انگیزه و تلاش داشته باشی اصلاً دیر نیست فقط باید جدی و مستمر بخونی ، این یه امتحان مثل بقیه امتحانات زندگی، تلاش کن نتیجه میگیری دوست من |
برای شروع خیلی دیر شده؟ - fatima.sr68 - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
برای شروع خیلی دیر شده؟ - mahyar0011 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ)omidvar93 نوشته شده توسط: سلام |