۲۷۴ - امنیت اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - نسخهی قابل چاپ |
۲۷۴ - امنیت اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - saeedorage - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
منم دانشگاه شاهد شبانه قبول شدم.البته اسم گرایش IT هست ولی امنیت تدریس میکنن! اینم بگم محض اطلاع همه: دوستان من مصاحبه شفاهی ندادم! اگر هم سوالی دارید در خدمتم! |
۲۷۴ - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - samaneh@90 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
تبریک میگم پس هم دانشگاهی شدیم |
RE: 274 - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - saeedorage - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تبریک میگم پس هم دانشگاهی شدیم ممنونم! اگه خدا بخواد بله! حالا واقعا فقط امنیت درس میدن یا ترکیبی از امنیت و آی تی؟ |
RE: 274 - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - samaneh@90 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:فکر می کنم امنیت درس میدن چون برنامه هفتگیشون دیدم همش از چارت گرایش امنیت بود.(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تبریک میگم پس هم دانشگاهی شدیم کلاس شبانه و روزانه مشترکه؟ |
RE: 274 - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - saeedorage - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:احتمالا بله دیگه!(06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:فکر می کنم امنیت درس میدن چون برنامه هفتگیشون دیدم همش از چارت گرایش امنیت بود.(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تبریک میگم پس هم دانشگاهی شدیم دانشگاه ما که اینطوریه! برنامه هفتگی ترمهای قبل رو کجا دیدید؟ به ما هم بدید! |
۲۷۴ - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - haamidit - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
تبریک......مبارکه من با ۲۲۷ شبانه اشم نیاوردم فک کنم تو مصاحبه رد شدم |
RE: 274 - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - samaneh@90 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:احتمالا بله دیگه!(06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط:فکر می کنم امنیت درس میدن چون برنامه هفتگیشون دیدم همش از چارت گرایش امنیت بود.(06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: تبریک میگم پس هم دانشگاهی شدیم مال ترم تابستونه فقط ۶ تا درسه که این درسا هم مال گرایش امنیته. اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: 274 - فناوری اطلاعات - شبانه دانشگاه شاهد - saeedorage - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ)haamidit نوشته شده توسط: تبریک......مبارکه من با ۲۲۷ شبانه اشم نیاوردم فک کنم تو مصاحبه رد شدم امیدوارم هرجا هستی موفق باشی! برای من هم دعا کن! |