۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - armin_b00ter - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ
آقا ما هم شریفی شدیم رفت |
۱۷ نرم افزار - روزانه دانشگاه شریف - Computer92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ
خیلی خیلی مبارکه! |
۱۷ نرم افزار - روزانه دانشگاه شریف - armin_b00ter - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ)Computer92 نوشته شده توسط: خیلی خیلی مبارکه!مرسی خیلی ممنونم |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - prosperous - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ
تبریک میگم |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - x86 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
آرمین جان ما که آرک تانژانت (arctan) نشدیم ولی تو شریفی شدی... امیدوارم که بعد از این شاهد موفقیت های خیلی خیلی بزرگتر از این باشیم... با مقاله های خوب منتظرت هستیم.... موفق باشی |
RE: ۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - reyhaneh64 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
تبریکات زیاد |
RE: ۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - MohammadPour - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: آقا ما هم شریفی شدیم رفت سلام تبریک میگم رتبه ۲۲ شدم شریف روزانه قبول شدم من کارنامه و نتیجه نهایی می گذارم ان شا ا... |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - armin_b00ter - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ)Goje_farangi نوشته شده توسط: تبریک میگمممنونم (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: آرمین جان ما که آرک تانژانت (arctan) نشدیم ولی تو شریفی شدی... امیدوارم که بعد از این شاهد موفقیت های خیلی خیلی بزرگتر از این باشیم... با مقاله های خوب منتظرت هستیم.... موفق باشیآقا شما واسه ما آرک تانژانتی ممنون واسه تبریک. ایشالا شما هم موفق باشی برادر الان دیدم خودتم که تهران قبول شدی بابا. تبریکات آقا موفق باشی (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: تبریکات زیادمرسی. تبریک به شما. ایشالا که موفق باشید (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ)MohammadPour نوشته شده توسط: سلامممنونم. منم تبریک می گم به شما . پس همکلاسی شدیم |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - Nima Masghadi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ
تبریک فراوان همکلاسی عزیز خودم یادته به من می گفتی تو شریف نزن تا من خیالم راحت شه از قبولی؟ |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - armin_b00ter - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: تبریک فراوان همکلاسی عزیز خودمبه به همکلاسی عزیز تبریم می گم. چقدرم به حرفم گوش کردی |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - Amir V - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ
تبریک عرض میکنم ۲ رقمیِ خنگ ایشالا روز ثبت نام میبینمت. و چند شب بعد توی خوابگاه (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۸ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: یادته به من می گفتی تو شریف نزن تا من خیالم راحت شه از قبولی؟آرمین عجب نامردی هستی |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - armin_b00ter - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: تبریک عرض میکنم ۲ رقمیِ خنگقربونت ایشالا ایشالا |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - armin_b00ter - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: تبریک من رو هم پذیرا باشید... امیدوارم که موفق باشید.ممنونم. لطفا به لینک مصاحبه با مانشت پروفایلم برید. اطلاعات مورد مظرتونو پیدا می کنید. |
RE: ۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - Lover Of Science - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام، تبریک میگم داداش گلم انشاا... مراتب بالاتر |
۱۷ نرم افزار - روزانه صنعتی شریف - somaye_tex - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
آقا منم! تبریک میگم. |