|
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - mammad_asir - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
فک کنم انتخاب سوم بود خدا رو شکر |
|
۵۵ امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - it866 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
واقعا تبریک میگم. رشته امنیت عالیه هست اونم امیرکبیر. ارزش داشت بری شبانه. |
|
RE: 55 امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
تبریک فراوان دوست عزیز ![]() ![]()
|
|
۵۵ امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - sir_ams - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
محمد جان تبریک عزیز! دیدی گفتم قبولی؟ شیرینی یادت نره! ناهار قول داده بودی! حالا میام ۲ روز امیر کبیر یه ناهار شما میدی فرداش هم مهدی احمدیان ایشالا در مراحل بعدی هم موفق باشی |
|
۵۵ امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - ۸Operation - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
محمد جان تبریک می گم!آقا بسیار خوشبختم که هم کلاسی شدیم!!!!منم اون روز گفتم به مالک نمی رسی بابا !!! بخدا شرمنده که جواب استو ندادم آخه سر کلاس بودم رفیق... (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: یه ناهار شما میدی فرداش هم مهدی احمدیانبه به علی اکبر!!!خوب شیرینی خوران راه انداختیا!
|
۵۵ امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - sir_ams - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: به به علی اکبر!!!خوب شیرینی خوران راه انداختیا!خب کاری نداره که یه ۵-۶ روزی هم برای من دعا کن که شما هم شیرینی بخوری!
|
RE: ۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - mammad_asir - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:ممنون از همه(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: به به علی اکبر!!!خوب شیرینی خوران راه انداختیا!خب کاری نداره که یه ۵-۶ روزی هم برای من دعا کن که شما هم شیرینی بخوری! خوب یه دو روز بیشتر دعا میکردی کار به شبانه نکشی شیرنی چه قابل داره والا موقع انتخاب رشتم مشکوک بودم امنیت مدرس و شبکه علم و صنعتو بزنم یا شبانه امیر کبیر دستم رفتو زدم شب امیر کبیر تا خدا چه خواهد و شهریه چه شود؟؟ الان دیگه فکرم بیشتر از قبل مشغوله |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - ali123321 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ
مبارکت باشه رفیق اصلا نگران شهریه نباش. بعد چند وقت که مدرکو گرفتی هزینه هاش یادت میره ولی اسم دانشگاه تا آخر عمرت باهاته. بی خیال شهریه ، حالا که قبول شدی فقط و فقط حالشو ببر .....
|
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - nazanin92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
تبریک میگم انشاا...همیشه موفق باشید |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - white bird - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ب.ظ
تبریک میگمممممممممم همیشه موفق باشیددددددددددد |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - mammad_asir - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
ممنون از همه دوستانی که تشکر کردن لطف کردید ان شاالله موفق باشید |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - ali - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
به به الان خندهاتون رو می بینم... از میان ترم کریپتو که آمدید بیرون اونوقته که اشکای دونه دونه میشینه روی گونه ... |
RE: ۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - mammad_asir - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: به به الان خندهاتون رو می بینم... ما خنده ای نکردیم از همین الان عذاداریم پسر |
|
۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - ali - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
شما که شبانه ای عزای خوابگاه رو هم از الان باید بگیری اگه پیله بشی یه خوابگاه پایین بهت می دن اما باید پیله بشیا |
RE: ۵۵ - امنیت - شبانه امنیت امیر کبیر - mammad_asir - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: شما که شبانه ای عزای خوابگاه رو هم از الان باید بگیری عذا عذاست امروز روز عذاست امروز! امیدوارم به خیر بگذره نمیدونم چی به سرم میاد و روز مدرس میزدم بهتر بود یا نه ولی حالا کار از کار گذشته |