۵۴۰ علوم کامپیوتر - پردیس علامه طباطبایی - نسخهی قابل چاپ |
۵۴۰ علوم کامپیوتر - پردیس علامه طباطبایی - pooria_googooli - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
من پردیس علامه طباطبایی قبول شدم . دوستان اگر میشه نظرشون را راجع به پردیس خودگردان علامه طباطبایی بدن ؟ این سوالات را هم دارم که جوابش را هیچ جا پیدا نمی کنم : ۱- برای ورود به پردیس منع نظام وظیفه وجود نداره ؟ یعنی معافیت تحصیلی میدن ؟ ۲-یکی می گفت پردیس , شروع کلاس هاش ترم بهمن . درسته ؟ اگه اینجوری باشه زمان ثبت نام هم بهمن میشه یا الان ؟ |
رتبه ۵۴۰ - پردیس علامه طباطبایی(لطفا بیایید به سوال من هم جواب بدید ) - gaslakh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ
با تبریک فراوان به شما فکر کنم فرقی با دانشگاه های دیگر از لحاظ نظام وظیفه نداره فقط مسئله هزینه سرسام آوریه که داره آیا قدرت پرداخت اون هزینه را دارید ؟ |
۵۴۰ ... - پردیس علامه طباطبایی(لطفا بیایید به سوال من هم جواب بدید ) - pooria_googooli - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط: با تبریک فراوان به شماتوی دفترچه سنجش زده بود ۱۷ میلیون تومان . اگه این حدود باشه بله دارم . فقط چرا سایتش قسمت علوم کامپیوتر نداره ؟ |
۵۴۰ ... - پردیس علامه طباطبایی(لطفا بیایید به سوال من هم جواب بدید ) - gaslakh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
والا از اون مسائل خبر ندارم ، ولی حالا که پولشا دارین فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشید . |
۵۴۰ علوم کامپیوتر - پردیس علامه طباطبایی - pooria_googooli - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
کسی راجع به شهریه پردیس ها خبر داره ؟ این ۱۷ میلیونی که گفتن کل شهریه اس یا هزینه واحد ها رو جدا می گیرن ؟ |
۵۴۰ علوم کامپیوتر - پردیس علامه طباطبایی - marzaman - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
یعنی ارزش خوندن داره؟؟ جدا از هزینه تحصیلش! حضوری یا نیمه حضوری؟؟ |
۵۴۰ علوم کامپیوتر - پردیس علامه طباطبایی - pooria_googooli - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۷ ب.ظ
دوستان کسی اطلاع داره حضوری یا نیمه حضوری ؟ توی دفترچه سنجش حرفی از نیمه حضوری نزده بود . الان این دوستمون گفتن شک کردم . خواهشا اگر کسی اطلاع داره دریغ نکنه . طبق این لینک من فکر نمی کنم دیگه نیمه حضوری بگیره . بازم دوستان اگه اطلاعاتی دارند بگن : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |