|
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - نسخهی قابل چاپ |
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - aboualfazl - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
عنوان رشته قبولی و نام دانشگاه : مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه شهیدباهنرکرمان-نوبت دوم کد رشته قبولی : ۳۴۱۰۲ |
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - Pegasus - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
تبریک میگم ، موفق باشین انشالا سال بعد برای ما |
RE: ۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - vojoudi - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: عنوان رشته قبولی و نام دانشگاه : مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه شهیدباهنرکرمان-نوبت دوم مبارک باشه حالا تصمیم شما چیست ؟ میرین ؟ |
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - aboualfazl - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ)vojoudi نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: عنوان رشته قبولی و نام دانشگاه : مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه شهیدباهنرکرمان-نوبت دوم نمیدونم والا ... موندم سر دوراهی ... من خودم ارشد نرم افزار علوم و تحقیقات میخونم و شاغل هم هستم. حالا نمیدونم کلاسهاش چطوره !!! علوم و تحقیقات هر دو هفته یکبار کلاسه .اونم پنجشنبه و جمعه. از یه طرف از بس سرکوفت میزنند که آزاد اینطوره و اونطوره دوست دارم برم ملی ، از یه طرف دیگه ام هزینه ی رفت و آمدم دو برابر شهریه ی آزاد میشه .بماند که مرخصی گرفتن از سر کار و دردسرهای دیگه اش هم هست... مرسی.انشالله ... |
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - pasargad7788 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
تبریک می گم بهتون - منم با ۴۴۵ هوش مصنوعی شبانه مالک اشتر رو قبول شدم- به نظرتون بین این دانشگاه و هوش مصنوعی علوم تحقیقات کدوم می ارزه؟ |
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - aboualfazl - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ
مرسی.منم بهتون تبریک میگم. شهریه اش که تقریبا یکیه. به نظر من فرقی نمیکنه ... فقط بحث اشون بین ملی و آزاده ... |
|
۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - M0TRIX - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
سلام. میشه کارنامه تون بزارید؟ |
RE: ۶۸۲ هوش مصنوعی-شبانه شهیدباهنرکرمان - pasargad7788 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: سلام. |