۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - نسخهی قابل چاپ |
۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
خدایا! فقط میتونم بگم شکرت ..... |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ)پرین۱۹۳ نوشته شده توسط: تبریک میگم. ممنونم موفق باشید |
۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - Nima Masghadi - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
تبریک فراوان موفق باشید انشالله در تمامی مراحل زندگی |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: تبریک فراوانممنون منم اگه اشکال نداره همین جا بهتون تبریک میگم انشاالله که همیشه موفق باشید |
۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
تبریک من رو هم پذیرا باشید... امیدوارم که موفق باشید... یکی از استاد های ما (در واقع یه استاد بیشتر نداشتیم ) همین هوش رو تو علم و صنعت خونده بود... |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: تبریک من رو هم پذیرا باشید... امیدوارم که موفق باشید... یکی از استاد های ما (در واقع یه استاد بیشتر نداشتیم ) همین هوش رو تو علم و صنعت خونده بود...متشکرم منم تبریک میگم بهتون موفق باشید |
۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - Ahad.mozafari - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
تبریک عرض می کنم. انشالله در تمامی مراحل زندگی موفق باشید. |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Ahad.mozafari نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم.خیلی ممنون شما هم موفق باشید |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: مبارکت باشه ممنون موفق باشید |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: تبریک من رو هم پذیرا باشید... امیدوارم که موفق باشید.تو بخش مصاحبه ها، میتونید منابع و برنامه ریزی درسی من و بقیه ی دوستان رو مشاهده کنید. |
۱۴۰ هوش - روزانه علم و صنعت - Pegasus - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
تبریک میگم انشالا سال بعد برای ما |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - reyhaneh64 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
تبریک خیلی زیاد ببین ریحانه جان ما خیلی تفاهم داریم هم اسم که هستیم هم دانشگاهی هم که هستیم هم رشته ای هم که ... اووووووووووووووووو خیلی مبارکا باشه |
RE: 140 هوش - روزانه علم و صنعت - ReihanehTorkzadeh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: تبریک میگم ممنون انشا الله . . . (۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: تبریک خیلی زیادمنم خیلی بهتون تبریک میگم آره دیگه! لطف دارین شما انشا الله که همیشه موفق باشین |