![]() |
۵۵ - فناوری اطلاعات - روزانه تربیت مدرس - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۵۵ - فناوری اطلاعات - روزانه تربیت مدرس - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ
خدایا هزار مرتبه شکر!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -دانشگاه تربیت مدرس-روزانه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۵۵ آی تی- فناوری اطلاعات -دانشگاه تربیت مدرس-روزانه - x86 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
تبریکات فراوان... خدایاشکر که خوشحالی |
۵۵ آی تی- فناوری اطلاعات -دانشگاه تربیت مدرس-روزانه - fafajoon - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون منم مثل شما قبول شدم |
۵۵ آی تی -دانشگاه تربیت مدرس - xani - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
تبریک ایشالا همیشه موفق باشی |
RE: 55 آی تی -دانشگاه تربیت مدرس-روزانه - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)fafajoon نوشته شده توسط: سلام سلام منم به شما تبریک میگم!!! ![]() خوب جایی قبول شدید!!! ![]() |
۵۵ آی تی -دانشگاه تربیت مدرس-روزانه - sir_ams - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
تبریک میگم ایشالا در ادامه مراحل نیز موفق و پیروز باشید. شیرینی فراموش نشه |
۵۵ آی تی - روزانه تربیت مدرس - jparisa - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
تبریک میگم شما انتخاب چندم قبول شدین؟ جالبه رشته نرم افزار تا ۱۰۰ شریف میارن بعد آیتی.... |
RE: 55 آی تی - روزانه تربیت مدرس - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: تبریک میگم شما انتخاب چندم قبول شدین؟ سلام انتخاب پنجم بود! واسم من که تربیت مدرس از شریف هم بهتره!!!! ![]() ![]() |
۵۵ آی تی - روزانه تربیت مدرس - MEHDI_M - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ
تبریک میگم شما اگه گرایش آی تی قبول شدین پس گرایش سیستمهای تکنولوژی اطلاعات تربیت مدرس قبول شدین که تو دانشکده فنی مهندسی زیرشاخه گروه صنایع حساب میشه. |
RE: 55 آی تی - روزانه تربیت مدرس - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ)MEHDI_M نوشته شده توسط: تبریک میگم بله دوست عزیز درسته!!! درسته که تو دانشکده فنی مهندسی و زیرشاخه گروه صنایع محسوب میشه، ولی استادا آی تی کارند ![]() درسته که درسای مدیریتی داره ولی درسای آی تی هم زیاد میخونیم!!! |
۵۵ آی تی - روزانه تربیت مدرس - موج نو - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
رشته خوبیه هم استادا سخت نمیگیرن هم دانشگات خوبه |
RE: 55 آی تی - روزانه تربیت مدرس - fafajoon - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)پروفسور نوشته شده توسط:من گرایش امنیت اطلاعات قبول شدم(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: تبریک میگم شما انتخاب چندم قبول شدین؟ دانشگاش چجوریه؟ مثل اینکه شما خیلی راضی هستید؟؟ |
RE: 55 آی تی - روزانه تربیت مدرس - MEHDI_M - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ)fafajoon نوشته شده توسط:تبریک میگم(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)پروفسور نوشته شده توسط:من گرایش امنیت اطلاعات قبول شدم(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: تبریک میگم شما انتخاب چندم قبول شدین؟ تو تاپیک زیر توضیحاتی هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۵۵ آی تی - روزانه تربیت مدرس - حمید ال وی ان - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
آقا مبارکااااااااااااااااااااااا |
۵۵ آی تی - روزانه تربیت مدرس - ۸Operation - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
پروفسور جان تبریک میگم!!!ایشالله پروفسور شی! |