۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - نسخهی قابل چاپ |
۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - nassim92 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ
نمیدونم چه حسی دارم! |
RE: 382هوش مصنوعی روزانه بوعلی سینا - adele_69 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
حس خوب داشته باش تبریک میگم |
۳۸۲هوش مصنوعی روزانه بوعلی سینا - Hermione - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشی |
۳۸۲هوش مصنوعی روزانه بوعلی سینا - q88lp - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
اگه نمی خوای بری باید شبانه می زدی که محروم نشی . تبریک می گم . |
۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا - Pegasus - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
خوشحال باشین تبریک میگم ، موفق باشین انشالا سال بعد برای ما |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - svk7 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
امیدوارم تو شهر ما بهتون خوش بگدره |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - nassim92 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
ممنونم از همتون.کسی نیست با هم همکلاسی شده باشیم. |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - nassim92 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: امیدوارم تو شهر ما بهتون خوش بگدرهمن اهل استان فارسم تعریف همدان زیاد شنیدم.حالا میام خودم ببینم شنیدن کی بود مانند دیدن |
۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - vidami - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
نسیم جان تبریک |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - nassim92 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)vidami نوشته شده توسط: نسیم جان تبریک ممنونم ویدای عزیز.تو چی کار کردی؟ |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - vidami - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)vidami نوشته شده توسط: نسیم جان تبریک منم شبانه یزد آوردم. نمیدونم چیکار کنم. نمیدونم اصلا ارزش داره یا نه... |
۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - biniyaz67 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
نسیم جان تبریک میگم. موفق باشی. |
RE: ۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - nassim92 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ)biniyaz67 نوشته شده توسط: نسیم جان تبریک میگم.منم تبریک میگم ندا جان ایشالا موفق باشی (۰۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ ب.ظ)vidami نوشته شده توسط:یزد دانشگاه خوبیه.میدونی پشت کنکور خیلی سخته.بازم مشورت کن.ایشالا موفق باشی(09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ)nassim92 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)vidami نوشته شده توسط: نسیم جان تبریک |
۳۸۲هوش مصنوعی -روزانه بوعلی سینا همدان - taranehkianzad - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ق.ظ
سلام نسیم جان تبریک میگم |