درخت قرمز-سیاه - نسخهی قابل چاپ |
درخت قرمز-سیاه - rad.bahar - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
سلام به همگی لطفا به این دو سوال درباره این نوع از درختان جواب بدید سوال اول: بزرگترین عدد ممکن برای گره های داخلی در یک درخت قرمز-سیاه با ارتفاع سیاه k چیست؟ کوچکترین عددممکن چیست؟ سوال دوم: یک درخت قرمز-سیاه با n کلید طوری تعریف کنید که بزرگترین نسبت ممکن گره های داخلی قرمز رنگ به گره های داخلی سیاه رنگ را داشته باشد این نسبت چیست؟ چه درختی کوچکترین نسبت را دارد و این نسبت چیست؟ |
RE: درخت قرمز-سیاه - MajidManesht2012 - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ب.ظ
اگر انگلیسیتون خوبه این pdf جواب شما رو کامل میده تو سوال ۲ قسمت b و c مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [quote='rad.bahar' pid='201257' dateline='1376926914'] سلام به همگی لطفا به این دو سوال درباره این نوع از درختان جواب بدید سوال اول: بزرگترین عدد ممکن برای گره های داخلی در یک درخت قرمز-سیاه با ارتفاع سیاه k چیست؟ [tex]2^{2k}-1[/tex] کوچکترین عددممکن چیست؟ [tex]2^{k}-1[/tex] |
RE: درخت قرمز-سیاه - rad.bahar - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
دوست عزیز از جوابی که دادید واقعا ممنونم میشه بپرسم pdf ای که ضمیمه کردید متعلق به چه کتابی هست چون این دو تا سوال تمرین clrs هست ولی حل المساله ای ندیدم که این تمرین ها را توضیح داده باشه . می خواستم بدونم اگر حل المساله جدیدتری نسبت یه حل المساله هایی که در این ادرس ها مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. عنوان شده اند دارید ممکنه به اشتراک بگذارید تا تمام دوستان استفاده کنند |
RE: درخت قرمز-سیاه - MajidManesht2012 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: دوست عزیز از جوابی که دادید واقعا ممنونم میشه بپرسم pdf ای که ضمیمه کردید متعلق به چه کتابی هست چون این دو تا سوال تمرین clrs هست ولی حل المساله ای ندیدم که این تمرین ها را توضیح داده باشه . می خواستم بدونم اگر حل المساله جدیدتری نسبت یه حل المساله هایی که در این ادرس ها سلام- خواهش میکنم. منم حل المسائل جدیدی از CLRS ندارم، این pdf حل تمرین های کلاسیه یکی از دانشگاه های اون ور آبه- من بخشی از سوال شما رو به انگلیسی search زدم این pdf رو پیدا کردم. |
RE: درخت قرمز-سیاه - rad.bahar - 18 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ب.ظ
با سلام مجدد به دوستان برای سوال دوم یک راه حل (راه حل ضمیمه شده است) در این لینک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیدا کردم ولی راه حل را خوب درک نکردم ممکن هست کسی توضیح بده؟ |