![]() |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - si.mozhgan - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ
کتابهای زیر به فروش می رسه. ◄انتشارات جلوه: ●پرسشهایی در پایگاه داده/ رانکوهی /چاپ ۸۸- وضعیت کتاب:عالی قیمت روی جلد ۶۰۰۰-قیمت فروش ۵۰۰۰ ●مهندسی نرم افزار/ اسلام ناظمی / چاپ ۹۰- وضعیت کتاب:عالی قیمت روی جلد ۹۰۰۰-قیمت فروش ۸۰۰۰ ◄پوران پژوهش: ●معماری کامپیوتر/یوسفی / چاپ ۹۰- وضعیت کتاب : خیلی خوب قیمت روی جلد ۶۴۰۰ - قیمت فروش ۵۰۰۰ ●معماری کامپیوتر/یوسفی / چاپ ۸۷- وضعیت کتاب : بسیار خوب قیمت روی جلد ۵۴۰۰ - قیمت فروش ۳۰۰۰ ●هوش مصنوعی/شادی / چاپ ۹۰- وضعیت کتاب : عالی قیمت روی جلد ۶۹۰۰ - قیمت فروش ۵۰۰۰ ●هوش مصنوعی/شادی / چاپ ۸۸- وضعیت کتاب : بسیار خوب.زیر بعضی قسمتها خط کشیده شده و هایلایت کردم....فروخته شد قیمت روی جلد ۴۸۰۰ - قیمت فروش ۲۰۰۰ ●طراحی الگوریتم/یوسفی / چاپ ۸۸- وضعیت کتاب : بسیار خوب - بعضی قسمتها هایلایت شده.....فروخته شد قیمت روی جلد ۴۶۰۰- قیمت فروش ۲۵۰۰ ●شبکه کامپیوتری/رحمانی / چاپ ۸۹- وضعیت کتاب : عالی....فروخته شد قیمت روی جلد ۵۳۰۰ - قیمت فروش ۴۰۰۰ ●ساختمان گسسته/ یوسفی / چاپ ۸۸- وضعیت کتاب : بسیار خوب - بعضی قسمتها هایلایت شده. قیمت روی جلد ۵۸۰۰- قیمت فروش ۳۵۰۰ ◄گسترش علوم پایه: ●شبکههای کامپیوتری/برومندنیا،مقسمی/ چاپ ۸۸ -وضعیت کتاب : نسبتا خوب- بعضی از صفحات هایلاتت استفاده کردم و نکات بالای صفحه نوشته شده قیمت روی جلد ۵۲۰۰ - قیمت فروش ۲۵۰۰ ....فروخته شد ●ساختمان داده/مقسمی/ چاپ ۸۷ -وضعیت کتاب : از هایلایت استفاده کردم.نکات مهم نوشته شده.تست های نکته دار علامت زده شده. کتاب چون قطور بود نصف شده قیمت روی جلد ۱۰۰۰۰ - قیمت فروش ۵۵۰۰ ....فروخته شد ●پایگاه داده/مقسمی/ چاپ ۸۷ -وضعیت کتاب : خوب. نکات مهم هایلایت شده قیمت روی جلد ۶۵۰۰ - قیمت فروش ۳۵۰۰ ....فروخته شد ●سیستم عامل/مقسمی/ چاپ ۸۷ -وضعیت کتاب : زیر نکات مهم خط کشیدم قیمت روی جلد ۷۰۰۰ - قیمت فروش ۳۵۰۰ ....فروخته شد ◄انتشارات شریف : ●ساختمان گسسته/ قلی زاده / چاپ ۸۷ - وضعیت کتاب:عالی ....فروخته شد قیمت روی جلد ۶۰۰۰-قیمت فروش ۴۵۰۰ ●تشریح مسائل ساختمان گسسته/ قلی زاده / چاپ ۸۷ - وضعیت کتاب:عالی ....فروخته شد قیمت روی جلد ۵۰۰۰-قیمت فروش ۳۵۰۰ ◄ارشد سپاهان: ●مهندسی نرم افزار / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: از هایلایت استفاده کردم. بعضی نکاتی که از کتاب پرسمن درآوردم تو این یادداشت کردم قیمت روی جلد ۵۴۰۰- قیمت فروش ۳۵۰۰ ....فروخته شد ◄پارسه: ●شبکه های کامپیوتری/ دکتر حقیقت / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: خیلی خوب- بعضی قسمتها خط کشیده شده و هایلایت خیلی کم قیمت روی جلد ۱۲۰۰۰- قیمت فروش ۸۰۰۰ ....فروخته شد ●سیستم های عامل/ دکتر حقیقت / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: خیلی خوب - بعضی قسمتها خط کشیده شده و هایلایت خیلی کم قیمت روی جلد ۱۲۰۰۰- قیمت فروش ۸۰۰۰ ....فروخته شد ●زبان تخصصی آی تی و کامپیوتر/ مظفری / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: عالی- فقط چند تایی لغات مهم زیرشون خط کشیده شده قیمت روی جلد ۱۰۵۰۰- قیمت فروش ۸۰۰۰ ....فروخته شد ●تئوری مدیریت جلد اول: مبانی سازمان و مدیریت / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: بسیار خوب قیمت روی جلد ۱۵۰۰۰- قیمت فروش ۱۱۰۰۰ ●تئوری مدیریت جلد دوم: رفتار سازمان و منابع انسانی / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: بسیار خوب قیمت روی جلد ۱۵۰۰۰- قیمت فروش ۱۱۰۰۰ بقیه کتابهای پارسه چون قیمت روی جلد ندارن قیمت فروش توافقی خواهد بود: ●زبان عمومی / فرهاد موسان /چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: عالی ●زبان عمومی / فرهاد موسان /چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ....فروخته شد ●ساختمان داده / طورانی / چاپ ۸۹ - وضعیت کتاب: عالی ●ساختمان داده / طورانی / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ....فروخته شد ●سیستم عامل / سلیمی / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ●پایگاه داده / گروه پارسه / چاپ ۸۹ - وضعیت کتاب: نسبتا خوب- هایلایت کردم ●پایگاه داده / گروه پارسه / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: نسبتا خوب- هایلایت کردم ●طراحی الگوریتم / قلی زاده / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: عالی ●طراحی الگوریتم / قلی زاده / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ●گسسته / نامور / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: عالی ●گسسته / نامور / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ●هوش مصنوعی / رهنمون / چاپ ۹۰ - وضعیت کتاب: عالی ●هوش مصنوعی / رهنمون / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ●مهندسی نرم افزار / ناظمی / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: خوب -زیر مطالب مهم خط کشیدم ●معماری / نامور / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب: عالی ●شبکه های کامپیوتری / دکتر حقیقت / چاپ ۸۸ - وضعیت کتاب:مطالب رو هایلایت کردم. نکاتی که از کتابهای دیگه خوندم توش یادداشت کردم. ....فروخته شد ●جزوه طرح نود درصد پارسه که خلاصه ی مطالبه برای درس های شبکه ، سیستم عامل ، زبان عمومی ، ساختمان داده ، گسسته و نرم افزار ....فروخته شد ◄مجموعه سوالات کنکور: ● ۸ آزمون ارشد آی تی ،کنکورهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰/ هادی یوسفی / پوران پژوهش - وضعیت کتاب : عالی ....فروخته شد قیمت روی جلد ۷۸۰۰ - قیمت فروش ۵۵۰۰ ●کنکورهای کارشناسی ارشد آی تی سال ۸۳ تا ۹۰ / مقسمی / گسترش علوم پایه - وضعیت کتاب : عالی ....فروخته شد قیمت روی جلد ۸۵۰۰ - قیمت فروش ۶۰۰۰ ●سوالات کنکور "کامپیوتر" سال ۷۵ تا ۹۰/ مدرسان شریف - وضعیت کتاب : عالی قیمت روی جلد ۱۲۰۰۰ - قیمت فروش ۱۰۰۰۰ ●سنجش طلایی آی تی / ۴ نمونه سوال شبیه سازی شده ارشد/ انتشارات سازمان سنجش - وضعیت کتاب : عالی قیمت روی جلد ۴۵۰۰ - قیمت فروش ۳۰۰۰ |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - bargozideh - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ
چقدر کتاب دارید اما حیف با توجه به شهر شما که تبریز وارد کردید و شهر من که شاهروده و تعرفه پستی هم که ۳۰ درصد زیاد شده . فک کنم من خودم بیام شهر شما بگیرم برگردم بهتره! |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - H.Mohammadi - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام این سه رو من میخام اگه مایل بودین پ.خ بدین شبکه کامپیوتری/رحمانی / چاپ ۸۹ شبکه های کامپیوتری/ دکتر حقیقت / چاپ ۹۰ ۸ آزمون ارشد آی تی ،کنکورهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰/ هادی یوسفی / پوران پژوهش |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - si.mozhgan - 25 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ق.ظ)H.Mohammadi نوشته شده توسط: سلام این سه رو من میخام اگه مایل بودین پ.خ بدین سلام براتون پیام گذاشتم. (۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)bargozideh نوشته شده توسط: چقدر کتاب دارید اما حیف با توجه به شهر شما که تبریز وارد کردید و شهر من که شاهروده و تعرفه پستی هم که ۳۰ درصد زیاد شده .تشریف بیارین تبریز برای گردش. هوا عالیه ![]() |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - kiarash.s - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ
سلام من کتاب پارسه سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخوام. لطفاً اگه امکانش هست پ.خ بدین. |
RE: فروش کتاب های کنکور ارشد IT - hgm13681368 - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
با سلام کتاب ساختمان داده پارسه رو میخوام ایمیلم: javaherimanesh_ma@yahoo.com |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - si.mozhgan - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ق.ظ)kiarash.s نوشته شده توسط: سلامسلام پیام گذاشتم. (۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ)hgm13681368 نوشته شده توسط: با سلام کتاب ساختمان داده پارسه رو میخوامسلام ایمیل ارسال شد. |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - enigma - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام من کتاب زیر رو می خوام سیستم عامل دکتر حقیقت شبکه دکتر حقیقت چاپ ۹۰ |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - elynn66 - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
سلام من کتاب سیستم عامل پارسه رو میخوام!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: فروش کتاب های کنکور ارشد IT - ITgirl - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ)elynn66 نوشته شده توسط: سلام من کتاب سیستم عامل پارسه رو میخوام!!!!!!!!!!!!!!!! سیستم عاملو واسه من گفتی میخای؟؟؟؟؟ داریش که!:دی |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - si.mozhgan - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
دوستان کتاب سیستم عامل فروخته شد. (۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)enigma نوشته شده توسط: سلام من کتاب زیر رو می خوام کتاب شبکه رو یکی از دوستان خواسته منتها هنوز نهایی شد. از ایشون خبر بگیرم بهتون میگم. |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - enigma - 28 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
ممنون اگه می شه زود خبر بدید با تشکر |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - enigma - 29 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
سلام من پک کامل نیاز دارم اگه مایلید خبر بدید ممنون می شم |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - si.mozhgan - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ
پست اول ویرایش شد. |
فروش کتاب های کنکور ارشد IT - kashan64 - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۵ ب.ظ
شبکه /پارسه/دکتر حقیقت سیستم عامل/پارسه/دکتر حقیقت ساختمان داده طورانی/پارسه مــــــــوجوده؟؟؟؟؟ |