خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - نسخهی قابل چاپ |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - rhdan - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ
کتاب های مورد نیاز خریداری شد. |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - spd14 - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
سلام من سیستم عامل مدرسان دارم |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - fatima.sr68 - 29 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ
سلام برای سیستم عامل کتاب پارسه دکتر حقیقت و کتاب پوران پژوهش(طیبی) خوبه برای ریاضی مهندسی کتاب مدرسان شریف خوبه ------------------------------------------------------------------------------------------ من این کتاب ریاضی غیر کنکوری رو دارم، میخواین؟ کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه تحلیلی "کتاب عام" (جلد ۱) نوشته ی ریچارد سیلورمن، ترجمه دکتر علی اکبر عالم زاده،انتشارات ققنوس۱۳۸۸ ۵۳۴ صفحه، قیمت روی جلد ۹۰۰۰تومن کاملا نو و دست نخورده قیمت فروش: توافقی |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - samaneh_aftab - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)rhdan نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز من ساکن اصفهان هستم و کتاب ریاضی مهندسی کریمی نصیر و ریاضی مهندسی پوران پژوهش را دارم اگه search هم کنی، میبینی این ۲ تا عاالین ریاضی مهندسی نصیر را که اردیبهشت امسال خریدم که دوباره بشینم برای کنکور بخونم. ولی وقتی نتایج اومد، دیدم قبول شدم و دیگه نخوندم. خلاصه که کاملاااااااااا نو است.نهایت ۲۰ صفحه اولش خونده شده باشه اگه میخوای بهم پیغام بده اینم لینک بقیه کتابام: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - shima_24 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خریدار کتاب ریاضی مهندسی ، هوش مصنوعی ، سیستم عامل و ... و تعدادی غیرکنکوری - rhdan - 02 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:پ خ شد.(17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)rhdan نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام دوست عزیز (۲۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: سلام ممنون دارمش |