می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - نسخهی قابل چاپ |
می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
فرض کنید برای ورود به یک سایت ، نیاز به یوزر و پسورد داریم ... یوزر و پسورد را وارد می کنیم و دکمه ی "ورود" را می زنیم و تا وقتی که داخل سایت تشریف داریم ، می توانیم به امکانات حساب کاربری خود دسترسی داشته باشیم . سؤال : چکار کنیم که وقتی دکمه ی "خروج" را زدیم ، با استفاده از دکمه ی back مرورگر ، امکان دسترسی به حساب کاربری خود را نداشته باشیم ؟ و برای دسترسی به آن ، نیاز به وارد کردن مجدد یوزر و پسورد باشد . |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - CS_IT - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: فرض کنید برای ورود به یک سایت ، نیاز به یوزر و پسورد داریم ... یوزر و پسورد را وارد می کنیم و دکمه ی "ورود" را می زنیم و تا وقتی که داخل سایت تشریف داریم ، می توانیم به امکانات حساب کاربری خود دسترسی داشته باشیم . سلام تا اون جاکه من اطلاع دارم وقتی شما روی دکمه خروج کلیک می کنید کوکی های احراز هویت شما از داخل مرورگر پاک میشند و با استفاده از دکمه back مرورگر نمی تونید به حساب کاربری خودتون دسترس داشته باشید اما از اونجایی که مرورگرتون اطلاعات و محتوای برخی صفحات شما رو به صورت history ذخیره می کنه تنها شما یه view از حساب کابری خودتون رو می بینید ... |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ ب.ظ)CS_IT نوشته شده توسط: سلام من از هیچی استفاده نکرده بودم ... می خواستم بدونم باید از چی استفاده کنم ، که این طور که از صحبتتون معلومه باید از کوکی ها کمک بگیرم ... اگر ممکنه یه خورده بیشتر توضیح بدین که کوکی چی هست و چیکار می کنه ؟ روش استفاده از اون چجوریه ؟ ممنونم |
می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - CS_IT - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
خواهش می کنم اول یه سوال پیش میاد (اگه دارین طراحی صفحات وب می کنید) از چه زبانی دارین استفاده می کنید ؟ اگه PHP هست این لینک در مورد کوکی بهتون کمک می کنه (w3schools.com/php/php_cookies.asp) |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)CS_IT نوشته شده توسط: اگه PHP هست این لینک در مورد کوکی بهتون کمک می کنه آره خب توی تالار PHP پرسیدم ممنونم از راهنمایی تون ... یه سؤال برام پیش اومده : در مورد session هم اطلاعی دارین؟ این دو تا با هم فرق می کنن یا جفتشون یه کار انجام میدن ؟ |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - Zx24zx26 - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط:(04 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ)CS_IT نوشته شده توسط: اگه PHP هست این لینک در مورد کوکی بهتون کمک می کنه |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - x86 - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)simorghsimorgh نوشته شده توسط: آره خب توی تالار PHP پرسیدم کوکی در سمت client ذخیره میشه و میشه برای اون تاریخ انقضا در نظر گرفت و یا اینکه اون رو پاک کرد ولی یه Session در سمت سرور ایجاد میشه و تا زمانی که Browser باز هست اون Session هم وجود داره و به محض بسته شدن Browser از بین میره . |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
کسی می دونه اشکال این قطعه کد کجاست ؟ یه نگاه به این کد بندازین ! وقتی روی logout کلیک می کنیم ، مگه نباید session نابود بشه ؟ خب پس چرا وقتی با دکمه ی back مرورگر صفحه ی قبلی رو میارم ، اطلاعات کاربر نشون داده میشه و از من یوزر و پسورد نمی خواد ؟ این هم قطعه کد : کد php: <?php |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - Nima Masghadi - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
اول اینکه سعی کنید در طراحی صفحه هاتون تا اونجا که ممکنه از کوکی ها استفاده نکنید . چون ممکنه اصلا کاربر غیر فعال کرده باشه کوکی ها رو . در ضمن اطلاعات مهمی مثل نام کاربری و پسورد رو نباید روی ماشین کاربر ذخیره کرد و باید در session ذخیره بشه . session یک آرایه از پیش ساخته شده در صفحات php هست که شما اطلاعات مهمی که میخواید در تمامی صفحات بهش دسترسی داشته باشید رو در اون ذخیره می کنید . موضوع بعد اینکه برای logout کردن کد زیر رو بنویس : کد php: <?php این کد رو در صفحه ای به اسم logout.php بنویس . برای نابود کردن session باید از session_destroy() استفاده کنی . بعد از اون در همه صفحات سایتت اول چک کن ببین session["user"] مقدار دهی شده یا نه . اگه نشده بود کاربر رو بفرست به صفحه login . |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: بعد از اون در همه صفحات سایتت اول چک کن ببین ["session["user مقدار دهی شده یا نه . اگه نشده بود کاربر رو بفرست به صفحه login . آهان ... اتفاقا می خواستم این سؤالو بپرسم که : بهتر نیست به جای استفاده از GET_$ و POST_$ که راه ساده و معمولی هست ، از SESSION_$ استفاده کنیم که یه خورده امنیتش بیشتره ؟ ادامه ی سؤال بالا این رو هم عرض کنم که وقتی از صفحه ای که درش هم از SESSION_$ و هم از فرم ها استفاده کرده بودم ، خارج می شدم با اینکه در همون صفحه session رو نابود کرده بودم ، با این پیغام های مرورگر مواجه شدم ولی بالأخره باز هم بدون وارد کردن یوزر و پسورد تونستم وارد صفحه ی قبلی بشم. پیغام هاش اینا بود : بعد وقتی دکمه ی Try Again رو زدم این پیغام ظاهر شد : و با زدن دکمه ی Resend به راحتی وارد صفحه ی قبل شدم. آیا ممکنه علتش این باشه که فقط باید از session ها استفاده کنم که اگر بخوام پس از خروج، دوباره برگردم، از من یوزر و پسورد بخواد ؟ ( و دیگه با زدن دو تا دکمه، به راحتی کسی نتونه برگرده ؟ ) |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - Nima Masghadi - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
کلا اگر اولین دستور هر صفحه ی سایت چک کردن session باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد . طرف خودشم بکشه نمی تونه کاری بکنه تا وقتی که login نکنه تا session ایجاد بشه . این مثال رو اجرا کن : صفحه login.php : کد php: <html> صفحه ی second_page.php : کد php: <?php صفحه ی wellcome.php: کد php: <html> صفحه logout.php : کد php: <?php از صفحه login یک نام وارد کن و بعد از رفتن به صفحه wellcom روی logout کلیک کن . وقتی صفحه load شد دکمه back مرورگر رو بزن . میبینی که ازت میخواد که login کنی . تو باید بر اساس اینکه شخص login کرده یا نه محتوای صفحه رو ایجاد کنی ( که توی این مثال دکمه login و logout ایجاد شدن بر حسب مورد ) . |
RE: می خواهم کسی نتواند پس از خروج، به صفحات قبلی برگردد ! - simorghsimorgh - 05 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: کلا اگر اولین دستور هر صفحه ی سایت چک کردن session باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد . طرف خودشم بکشه نمی تونه کاری بکنه تا وقتی که login نکنه تا session ایجاد بشه . متشکرم آقا نیما ... پاسخ سؤالم رو خیلی خوب و واضح از شما گرفتم ! بابت کد هایی که نوشتین هم ممنونم . |