|
|
روش نصب جاوا - نسخهی قابل چاپ |
|
روش نصب جاوا - myphilo - 31 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
دوستان سلام من میخوام برنامه ی جاوا رو نصب کنم (JDK)، هفته ی گذشته دوستی لطف کرد و من رو راهنمایی کرد تا اون رو دانلود کنم اما با سرعت پایین اینترنت من اینکار امکان پذیر نیست. از یکی دیگر از دوستانم Eclipse و سه اپلیکیشن جاوا گرفتم (jdk-6u27-windowsx64 , jdk-6windows-i586, jdk-7u2-windows-x64) اما نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم! یکی شون رو نصب کردم اما انگار درست اینکارو انجام ندادم. چرا که فایل جاوایی که تو درایو C پیداش می کنم یه لحظه باز می شه و دوباره بسته می شه. من با جاوا و محیطش اصلا آشنا نیستم... کسی می تونه به من کمک کنه؟
|
|
روش نصب جاوا - blackhalo1989 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ
باید java.exe رو به path اصافه کتید و بعد برنامه رو با command prompt باز کنید. سعی می کنم شب که رفتم خونه یه راهنمای جامع بنویسم. |
|
روش نصب جاوا - CS_IT - 04 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ
سلام اولش ماشین مجازی جاوا رو نصب می کنی (اگه سیستم عاملت ۶۴ بیت است jdk-7u2-windows-x64 رو نصب کن) بعدش نرم افزار NetBeans 7.3.1 رو نصب کن (یه محیطی شبیه ویژوال استودیو داره) ودر نهایت ... (با جاوا برنامه نوشتن خیلی حال میده) |
|
RE: روش نصب جاوا - fatemeh-r - 09 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
به لینک زیر یه سر بزن آموزش جاوا SE رو از پایه گذاشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
روش نصب جاوا - rasoul1990 - 09 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
اگه می خوایی جاوا کار کنی Eclipse IDE for Java Developers رو نصب کن از این سایت می تونی دانلود کنی : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |