سوال در مورد چگونگی تفریق و ضرب اعداد باینری.درخواست فرمول برای حل این مسائل. - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد چگونگی تفریق و ضرب اعداد باینری.درخواست فرمول برای حل این مسائل. - sina4everafter - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
سلام.تو رو خدا اگه میشه من و راهنمایی کنید.من می خوام این عبارت و ۱۰۱۱۰۱-۱۰۰۱۱۱ حساب کنم. میشه به طور کامل توضیح بدین؟من توی همین سایت یه بخشی برای تفریق اعداد باینری وجود داشت.ولی جواب آخرش میشه ۰۰۰۱۱۰ ولی من این جواب و بدست نمیارم.من این و بدست میارم.۱۰۰۰۱۱۰/نمی دونممشکل چیه؟تو رو خدا راهنمایی کنید.ممنون. |
RE: سوال در مورد چگونگی تفریق و ضرب اعداد باینری.درخواست فرمول برای حل این مسائل. - bargozideh - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام منظورتون عبارت زیره دیگه چون گفتید جوابش میشه ۱۱۰ ۱۰۱۱۰۱ ۱۰۰۱۱۱- ----------------------- اگه منظورتون همینه خب قدم به قدم میریم و عین تفریق معمولی کم میکنیم در موادی که میخواهیم ۰ را منهای یک کنیم از رقم بالاتر قرض میگیریم و به عدد مورد نظر مقدار " ۲ " میدیم و چون باینری هست خود اون عددی که ازش قرض گرفتیم میشه صفر خب الان قدم به قدم میرمیم ۱۰۱۱۰۱ ۱۰۰۱۱۱- ---------------- ۰ ۱ ۱ ۰ ۰ ۰ در کم ارزش ترین مکان: یک منهای یک میشه صفر برای صفری که در مکان دوم هست از مکان سوم قرض میگیریم و جواب یک میشد حالا برای صفر مکان سوم از مکان چهارم قرض میگیریم و جواب یک می شود مکان چهارم و پنج نیز که صفر - صفر هستند و جواب صفر صفر پر ارزش ترین ها هم که یک منهای یک هستن و خب جواب صقره |
سوال در مورد چگونگی تفریق و ضرب اعداد باینری.درخواست فرمول برای حل این مسائل. - انرژی مثبت - ۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
سوالتون رو در بخش زیر بپرسید. محل تاپیکتون نادرسته. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال در مورد چگونگی تفریق و ضرب اعداد باینری.درخواست فرمول برای حل این مسائل. - PanizIr - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)sina4everafter نوشته شده توسط: سلام.تو رو خدا اگه میشه من و راهنمایی کنید.من می خوام این عبارت و ۱۰۱۱۰۱-۱۰۰۱۱۱ حساب کنم. دوست عزیز من فکر میکنم شما میاین عدد دوم رو مکمل دو میگیرین و بعد به جای تفریق جمع انجام میدین. این روش درسته اما از اون بیت آخر (بیت هفتم ) باید صرف نظر کنید. چون تفریق دو عدد منفی رو دارین انجام میدین. |