هم گروهی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
هم گروهی - baharan20 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
با سلام از اونجایی که رقابت باعث میشه، انگیزه آدم برای درس خوندن بیشتر بشه،درس خوندن گروهی اونم تو گروه های مثلا حدااکثر سه نفره میتونه مناسب باشه. مثلا میتونیم برنامه ریزی کنیم برای یک هفته و حتی اشکالات درسی رو هم با هم در میون بزاریم برای ایجاد این گروه ها نظرتون چیه؟ |
هم گروهی - pooyaa - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
خوبه،من هستم! |
RE: هم گروهی - mastercandidate - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
به شدت با گروهی درس خوندن موافقم ولی می دونی ی سری ویژگی هس که فکر می کنم بایددر نظر گرفته بشه : ۱- هم گروهی های آدم مخالف روحیه ونحوه درس خوندن آدم نباشند : بعضی ها کندند در خواندن. بعضی ها تند. بعضی ها زیاد خون هستند بعضیها مفهومی خون. بعضی ها بکوب خون هستن بعضی ها پیوسته خون و از این حرفا ۲- نحوه هماهنگی بین هم گروهی ها : از طریق چت و ایمیل؟ از طریق تلفن ؟ و...؟ ۳- سطح علمی هم گروهی ها : نحوه درس خواندن در دانشگاه ها و... ۴- نحوه رفع اشکال هم گروهی ها : در همین مانشت؟ تلفن و...؟ ۵- وجود یک هماهنگ کننده بین گروه: یعنی یکی برنامه با نظر هم گروه ها بریزه و ... در ضمن شما گرایش نرم هستید؟آی تی؟ یا...؟ |
RE: هم گروهی - baharan20 - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)mastercandidate نوشته شده توسط: به شدت با گروهی درس خوندن موافقم ولی می دونی ی سری ویژگی هس که فکر می کنم بایددر نظر گرفته بشه : با مورد یک و سه ای گفتید موافقم،برای هماهنگی با هم گروهی با ایمیل یا همین مانشت هم میشه،اما احتیاجی به هماهنگ کننده نیست اعضای گروه تو یک وقت معیین میتونن با هم برنامه ریزی و مشورت کنن در ضمن گرایش من نرم افزار هستش |
RE: هم گروهی - student - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ)baharan20 نوشته شده توسط: با سلام سلام منم موافقم ولی ترجیحا بعد ماه رمضان باشه....ایده جالبیه!!! من آی تی هستم |
هم گروهی - hhosseinid - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ق.ظ
موافقم |
هم گروهی - ۰X00412E49H - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ
عملا بهتون میگم که این جنگولک بازیارو ول کنید بچسبید به درستون و بی خیال اینترنت بشید تا روز آخر کنکور بعد اون هر کاری خواستید بکنید ، اعم از تشکیل گروه ، تشکیل خانواده ، تشکیل جلسات علمی فرهنگی هنری و.... با این کارا عمرا به نتیجه نمیرسید... حالا شاید یکیتون شانسش زیاد باشه، من با اون یکی کاری ندارم ولی بقیه از دم سر کارید... گروه چیه ؟ بشین مثل بچه ی آدم درستو بخون دیگه! این همه رتبه ی خوب!!!! کدومشون تو مصاحبه هاشون گفتن ما با تشکیل گروه رتبه آووردیم...؟ یه نمونه بیارید من دیگه حرف نمیزنم... قول مردونه... |
RE: هم گروهی - nasim_sh - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
salam salam manam hastam kheilam hastam computer - software |
RE: هم گروهی - azad_ahmadi - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)nasim_sh نوشته شده توسط: salam salam manam hastam kheilam hastam سلام. فینگلیش نوشتن طبق قوانین مانشت ممنوع است. لطفا فارسی تابپ کنید. موفق باشید. |
هم گروهی - be_sooye_movafaghiat - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
سلام خیلی پیشنهاد خوبیه اگه واقعا همگروه ها با انگیزه باشن منم هستم برای آی تی |
RE: هم گروهی - mohsen f - 22 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
اونا که خوندم و قبول شدن به کجا رسیدن البته منم میخونم و انشا الله همگی با هم ارشد قبول میشیم و پس از آن به خیل جمیع بیکاران متصل میشیم |
هم گروهی - Aref Safari - 22 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
سلام. ایده ی مناسبیه اما برای کنکور ارشد فکر نکنم...... برای دوران تحصیل در مقاطعی نظیر ارشه بسیار مفید میتونه باشه اما قبل کنکور....بعید میدونم. به هر حال موفق باشی |
هم گروهی - shark - 23 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
به نظر من گروه اینترنتی بیشتر بجای اینکه مفید باشه میتونه مضر واقع بشه. گروهی خوندن خوبه ولی نه به صورت اینترنتی. با یه دوست خوب که از قبل میشناسینش و با روحیات و خلقیاتش آشنایین و میدونید که درس خوندن با اون بهتون انگیزه و روحیه میده هماهنگ کنید و باهم تو یه کتابخونه ای جایی حضوری بخونید، حتی اگه اون دوست هم رشته ایتون نباشه. همین باهم بودن کلی به آدم انگیزه میده؛ باور کنید؛ من قبلا تجربشو داشتم. همون کلکلایی که باهم سر رتبه آوردن و ساعات مطالعه و ... می کنید کلی بهتون انگیزه میده. از ما گفتن. در هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم. موفق باشید. |
هم گروهی - nsorena - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
سلام.به نظر من رفع اشکال تو مانشت خوبه ولی اصلا موافق درس خوندن گروهی نیستم. |
RE: هم گروهی - zahra.jafari - 23 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
سلام منم هستم درضمن قرار نیست بشینیم باهم بخونیم که!!! همین که بدونیم یه قراری گذاشتیم خودش خیلی خوبه! مخصوصا تو تابستون نرم افزار |