درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - نسخهی قابل چاپ |
درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - MajidManesht2012 - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
۲ میلیون رکورد دارم و دونه به دونه اونا رو به جدولی در دیتابیس Access درج میکنم، اما با تخمینی که زدم حدودا" ۱۰۰ ساعت طول میکشه- راه حلش چی میتونه باشه؟ ممنون زبان جاوا و DBMS : اکسس |
درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - blackhalo1989 - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ب.ظ
میشه با اسکریپت های اس کیو ال این کار رو کرد. ولی اگه تاکید دارید با جاوا باشه بعید میدونم انقدر طول بکشه من یادمه join کردن دوتا جدول و نشان دادنشون تو یه jtable حدود ۳۰۰ms طول می کشید. البته با mysql هم این کار رو انجام دادم. |
درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - M0TRIX - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
حالا شما مطمئن هستی اکسس میتونه ۲ میلیون رکورد رو توی یه تیبل داشته باشه ؟ |
RE: درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - MajidManesht2012 - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: حالا شما مطمئن هستی اکسس میتونه ۲ میلیون رکورد رو توی یه تیبل داشته باشه ؟ آره برادر اینو مطمئنم، با vb تست کردم ج داد ولی میخام با جاوا بنویسم |
درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - CS_IT - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ب.ظ
شاید این دو تا لینک بهت کمک کنه لینک۱: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کینک۲: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - M0TRIX - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
سلام. اگه به صورت عادی فک میکنی ۱۰۰ ساعت طول میکشه هیچ راهی نیست به جز نخ ها. |
RE: درج تعداد خیلی زیادی رکورد به Access Table با "جاوا" - MajidManesht2012 - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)M0TRIX نوشته شده توسط: سلام.خیلی ممنون - ظاهرا" حق با شماست باید از thread استفاده کرد. |