![]() |
سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - نسخهی قابل چاپ |
سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - mohammadchahian - 09 تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام.. ممنون میشم اگه کسی این ۲سوال من را با توضیح برای من جواب بده. ۱- فرض کنیم G=(V,E) گراف سودار باشد که |e=|E و |n =|V مقادیر Σ id(v و Σ od(v را بیابید؟ (درجه ورودی راس و درجه خروجی راس) ۲- فرض کنیم K=(V,E) گراف سودار کامل(تورنومنت) باشد. مقادیر Σ id(v و Σ od(v را بیابید؟ (درجه ورودی راس و درجه خروجی راس) |
RE: سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - Andrew S.Tanenbaum - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ
اگه منظورتون محاسبه مجموع درجات ورودی و مجموع درجات خروجی در گراف جهتدار هستش،با این فرض که تعریف درجه ورودی و خروجی رو میدونید و گراف ساده هست. چون گراف جهت دار هست و جهت یال مهمه و هریال دقیقا ۱ بار شمارش میشه پس: [tex]\sum indeg=\sum outdeg=\left | E \right |[/tex] میدونیم که در گراف کامل بدون جهت [tex]\left | E \right |=\frac{V(V-1)}{2}[/tex] و در گراف کامل جهت دار [tex]\left | E \right |=\left | V \right |*(\left | V \right |-1)[/tex] پس طبق نکته بالا در هرگراف کامل جهت دار [tex]\sum indeg=\sum outdeg=\left | E \right |=\left | V \right |*(\left | V \right |-1)[/tex] موفق باشید. |
سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - mohammadchahian - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
ممنون بابت جوابتون... لطف کردی.. ![]() سوال: فرض کنیم G=(V,E) گراف بیسوی بیطوقه ای باشد که در آن V={v1,v2,v3,....,v10} . اگر deg(v1)=2 , deg(v2)=3 , deg(v3)=3 , deg(v4)=5 , deg(v5)=1 , deg(v6)=2 , deg(v7)=5 , deg(v8)=2 , deg(v9)=3 , deg(v10)=2 باشد. deg(vi) را در مکمل G به ازای i=1 to 10 تعیین کنید. ممنون میشم اگه کسی این را با جوابش برام توضیح بده ![]() |
سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - Andrew S.Tanenbaum - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
برای حل این مثال هم شما گراف کامل k10 رو در نظر بگیرید.اون یالهایی که در گراف کامل هست و در این گراف نیس در گراف مکمل قرار داره.سوال راحتیه.به همین طریقی که گفتم میشه حلش کرد.البته راه حل های خیلی کوتاهتر هم داره. |
RE: سوال از کتاب گریمالدی - مجموع درجات ورودی و خروجی رئوس - mohammadchahian - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ
نمیفهمم منظورت چیه؟ ![]() خب راه حلش نمیدونم.. توضیح شما را هم نفهمیدم.. میشه بیشتر توضیح بدی.. ممنون ![]() |