پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - نسخهی قابل چاپ |
پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - saturn2201 - 06 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان کسی تو زمینه الگوریتمهای هوش ازدحامی پایان نامه نداره؟نیاز فوری دارم.ممنون. |
RE: پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - saturn2201 - 06 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
دوستان کسی تو این زمینه مطلب نداره؟یعنی هیچکس تاحالا کار نکرده؟ |
RE: پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - saturn2201 - 06 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ
دوستان برای آخرین بار درخواست میکنم الگ.ریتم هوش ازدحامی هوش جمعی مثله کلونی مورچه ها زنبور عسل کوچ پرندگان کسی در مورد اینا پایان نامه یا مقاله یا مطلب خوب نداره؟ |
پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - انرژی مثبت - ۰۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ
فکر کنم خوبه خودتون یه سرچ انجام بدید و کمی موضوع دستتون بیاد. فکر کنم در این موارد مقاله زیاد باشه (البته فراسی رو نمی دونم). اگر سوالی یا مشکل بود مطرح کنید اگر دوستان بدونند راهنمایی می کنند. |
RE: پایان نامه در مورد الگوریتم های هوش ازدحامی - Masoud05 - 07 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ب.ظ)saturn2201 نوشته شده توسط: دوستان برای آخرین بار درخواست میکنم مقاله که زیاده . تو بخش درخواست مقاله . یه چند تا از مقاله هایی که من از بچه ها خواستم و تقریبا صفحات اخر تاپیک هم هست در استفاده از PSO در رباتیکه . این مباحث خیلی راحت کتاب و مقاله راجع بهش گیر میاد هم فارسی هم انگلیسی . چیزای عجیب غریبی نیستن |