بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - pooyaa - 22 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ
باسلام دوستان من این تاپیک رو ایجاد کردم که بفرمایید برای تابستون با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ گروه اول:بعضی از دوستان اعتقاد دارن با۴-۵-۶تا درس شروع کنیم و بعد از اتمام هرکدوم درس بعدی رو جایگزین کنیم(از جمله روش مز که در این گروه قرار داره) گروه دوم:بعضی از دوستان هم معتقد هستن باید همه ی دروس رو در برنامه ریزی قرار داد و همزمان همه رو مطالعه کنیم اشکالی که گروه دوم به گروه اول میگیرن این هست که اگر درسی خونده بشه و برای ۱ماه کنار گذاشته بشه فراموش میشه و باید دومرتبه خونده بشه لطفا دوستانی ام که در گروه ۱ قرار دارن بفرمایند که چجوری ایرادی رو که گروه دوم بهشون وارد میکنن رو رفع میکنن؟ |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - pooyaa - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ق.ظ
لطفا دوستان راهنمایی کنن مخصوصا کسانی که از یکی از روشها استفاده کردن و نتیجه گرفتند |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - saeed_435 - 23 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ق.ظ
ب نظر من رو یکی دو درس تمرکز کن که میدونی ضعیف تری،مثلا ریاضیات نگران این نباش که اگه از مهر شروع کنی وقت کم میاری نگران این باش که دی و بهمن انرژی کم نیاری چون اون یکی دو ماهه آخره که سرنوشت سازه و خیلیا اونموقع کم میارن |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - پوونه - ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۷ ب.ظ
من جزو گروه اولم! البته به احتمال نزدیک به نود و نه درصد امسال نتونم کنکور بدم یا اگه کنکور بدم آزمایشیه با این حال شروع کردم به خوندن تا ببینیم خدا چی میخواد. خود من از گسسته و زبان عمومی و مدار الکتریکی شروع کردم. چون گسسته پایه همه درس هاست و مدار الکتریکی هم هیچی یادم نمونده! بعد از گسسته ساختمان داده و مدار منطق و بعد از این ها طراحی الگوریتم و معماری رو میخونم تا شروع ترم جدید. بعد زا ترم جدید هم باید وقت بذارم روی بقیه دروس تا اخر اذر و بعد از اون هم که دوران جمع بندیه! من پایه م چون خیلی ضعیفه این برنامه رو ریختم برای خودم. و قصد شرکت تو کنکورهای ازمایشی رو هم ندارم امسال. ایشالا برای سال بعد با برنامه ی کنکور آزمایشی پیش میرم. ولی فکر میکنم بهتر و حتی بهترتر(!) باشه که تابستون دروسی که پایه بقیه درس ها هستند (مثل گسسته و دروس مشترک که ضریبشون چهاره)و ما هم به این درس ها مسلط نیستیم رو بخونیم. و نگران فراموش کردن این مطالب نباشیم چون دی ماه میشه دوباره همین درس ها رو مرور کرد و یادآوری بشن. به هرحال ما مجبوریم همه دروس رو حداقل یکبار مرور کنیم وگرنه همه رو با هم بخونیم و مروری هم نداشته باشیم مطالب رو فراموش میکنیم. |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - نی نی گولو - ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ق.ظ
سلام من امسال برا آزاد کمی خوندم اولش که شروع کردم جز گروه اول بودم اما یک ماه آخر فهمیدم که اشتباه کردم چون رسیدم به مرور کردن و دیدم ای داد و بیداد اون درسهایی که اول خوندم رو فراموش کردم و به نتیجه گروه دوم رسیدم |
بالاخره با چندتا درس شروع کنیم؟؟؟ - par par_92 - 29 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ق.ظ
من که طرفدار گروه اولم.با توجه به شناختی که از خودم دارم اگه با چند تا درس شروع کنم و خوب خلاصه برداری کنم تمرکز ام بیشتر میشه و این تمرکز باعث میشه خوندن چند تا درس زمان کمتری بخواد. |