فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - taknamecom - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
سلام اساتید یه لطفی میکنند به سرفصل های آموزش داده شده تو این فیلم های آموزشی یه نگاهی بندازید ببینیم واسه ارشد IT مناسب هست یا نه ؟ مرسی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلسه اول - تاریخچه شبکه جلسه دوم - ساختار لایه ای شبکه جلسه سوم - مدل OSI، مدل TCP/IP، معماری اینترنت جلسه چهارم - لایه فیزیکی: کابل مسی، فیبر نوری، ارتباط بیسیم جلسه پنجم - لایه فیزیکی: ارتباط بیسیم و ماهواره ای جلسه ششم - ساختار تلفن ثابت و ADSL جلسه هفتم - فیبر در خانه FTTH، ساختار SONET جلسه هشتم - تلفن همراه GSM, 3G, LTE جلسه نهم - لایه پیوند داده ها، Data Link Layer جلسه دهم - لایه پیوند داده ها، Data Link Layer (بخش دوم) جلسه یازدهم - لایه پیوند داده ها، Go-Back-N و Selective-Repeat جلسه دوازدهم - مثال هایی از لایه پیوند داده ها، HDLC و ATM جلسه سیزدهم - معرفی لایه MAC با مثالی از ALOHA جلسه چهاردهم - تکنیک های مختلف لایه MAC جلسه پانزدهم - استاندارد های سری IEEE 802.x و Ethernet جلسه شانزدهم - استاندارد IEEE 802.5، ترافیک خود متشابه، شروع مبحث wireless جلسه هفدهم - ادامه مبحث wireless و IEEE 802.11 جلسه هجدهم - استاندارد ۸۰۲/۱۶ و ۸۰۲/۱۵ ، WiMax و Bluetooth - سویچینگ لایه MAC و Bridge جلسه نوزدهم - لایه شبکه و مسیریابی جلسه بیستم - ادامه مبحث مسیریابی جلسه بیست و یکم - مسیریابی - Broadcast, Multicast, Ad-Hoc جلسه بیست و دوم - Congestion Control, Jitter Control, QoS جلسه بیست و سوم - Traffic Shaping, Admission Control, Internet جلسه بیست و چهارم - IP, NAT جلسه بیست و پنجم - مسیریابی در اینترنت، IPv6, مسیریابی در ATM, ATM QoS جلسه بیست و ششم - Transport Layer, TCP, Congestion Control جلسه بیست و هفتم - TCP, UDP, RTP |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - zahra13.66 - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
سلام. این لینک ویروسی است. دانلود نمیشه! |
RE: فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - taknamecom - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
سلام لینک رو با لینک یک سایت دیگه تعویض کردم تو ویرایش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - yasemi - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ
البته لینک اصلی در ستیت زیره میشه تک تک دانلود گرفت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - taknamecom - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
درسته ولی خوب کدوم مباحث را باید برای اشد خوند ؟ همشو ؟ |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - MSZ - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ق.ظ
اینا مال گروه برق-مخابراته بعضی مباحثش با آی تی مشترکه ولی تفاوت داره |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - love_lore - 16 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
من که چند جلسه اولش رو نگاه کردم خوب بود |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - sybarite - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
اقا من کلشو از مکتب خونه دانلود کردم و دیدم . حرف نداره . خیلی عالی تدریس میشه و کیفیت فیلم هم خوبه . بیسش رو هم هی نگین مخابرات برق . مخابرات برق چه ربطی به شبکه داره . ؟ بیس شبکه همینه که هست . تو شبکه ۲ که اونا ندارن بچه های شبکه لایه های بالاتر رو میخونن . همه این درسا هم برای یادگیری شبکه لازمه .( عرض ارادت خالصانه خدمت MSZ ، بسکه این بچه ها هی قر زدن بجونمون ، جزوات پارسه و دکتر حقیقت و ... گویای درستی حرفم است ) |
RE: فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - taknamecom - 19 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ
خوب پس خدا رو شکر :دی مرسی از پاسخ همتون |
فیلم آموزشی درس شبکه های کامپیوتری دانشگاه صنعتی شریف - isanod - 23 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
خیلی مفصل توضیح میده.. مباحث کنکور رو هم کامل پوشش داده.. (مهم بودن فصلا به ترتیب تو کنکور اینطوریه : لایه شبکه ۲ پروتکل اینترنت (آی پی) ۲ لایه انتقال ۲ کنترل ازدحام ۲ کنترل خطا ۲ لایه فیزیکی ۱ مفاهیم ۱ لایه کاربرد ۱) البته باید شروع کنی به حل مسئله ، فقط دونستن بیس کافی نیست.. (جزئیات رو بخون) من رو شبکه وقت گذاشتم و الان که تست حل میکنم منفی زیاد میزنم ، طوری که کلا شاید بتونم ۱۰ درصد بزنم.. (البته تعریفی بیاد مشکل نیست ها) (اما هیچ تضمینی نیست که نخوان سوالا رو سخت بگیرن..) اگه تعریفی بخونی ، رو دوتا تست میتونی حساب کنی.. (شاید البته) هر بخش جدا مسئله حل کن ازش.. بهتره کتاب شبکه مدرسان شریف رو بخونی.. جامع است.. |