چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - amin750 - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - admin - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ
بله متاسفانه تمامی دادههای از اون تاریخ به بعد پاک شدن. دلیلش ایجاد مشکل برای سرور هست و متاسفانه سیستم اتوماتیک پشتیبانگیری ما آخرین بکآپش مال ۱۰ خرداد بوده. |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - yahyazahedi - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ
سلام ببخشید چرا سرورتون رو عوض نمی کنید ،یک سرور خوب هر شب بکاپ میگیره. تازه سرعت این سروری که شما دارید یکم پایینه . اگر شما به یک سرور قوی ببرید همچین مشکلاتی پیش نمیاد. وب سایت شما یکی از بهترین وب سایت ها در زمینه علمی است . بچه ها ۵۰۰ پست ایجاد کردند ولای هیچکدامش نیست. یکم ... قصد بدی ندارم. فقط هدفم کمک است . موفق باشید. |
RE: چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - Aliteh - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ
چقدر حیف شد ! البته هنوز بعضی جاها ، از جلمه صفحه های پروفایل کاربران ، خطا اس کیو ال میده ! |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - jahani - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
باز همین که بالا اومد جای شکرش باقیه... این دوروز مانشت نبود اصلا انگار یه چی کم داشتم |
RE: چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - yahyazahedi - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: باز همین که بالا اومد جای شکرش باقیه... این دوروز مانشت نبود اصلا انگار یه چی کم داشتمبا این حرف موافقم من از لحظه ای که قطع شده ، بیش از ۱۰۰ بار Refresh کردم همین صفحه رو. |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - foranyone - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ
مانشت علی رغم هزینه زیادی که براش صرف میشه متاسفانه تو بحث سرور همیشه مشکل داره. علی رغم اینکه بارها سرور رو عوض کردید ولی وضعیت سرور طوریه که بعضی وقتها احساس میکنم این سایت روی یه وب سرور خانگی اجرا میشه و خیلی وقتها در دسترس نیست. به نظر من نیازی نیست حتما از سرور های خارجی استفاده بشه. مانشت کاربر خارجی نداره پس چرا نباید از یه سرور ایرانی استفاده بشه؟ من قبلا از ایران سرور،پویاسازان،مشهد هاست سرور گرفتم واقعا خوب بودن و قطعی نداشتن این مشکل ابتدایی مثل بک آپ و ... هم به هیجوجه تو هیچ هاستینگی وجود نداره. |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - Amir V - 14 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
مانشتِ خونم کم شده بود! نمیدونم چرا سیستم اتوماتیک بکاپ گیری مشکل پیدا کرده، ولی به هر حال امیدوارم روز به روز انجمنمون بهتر شه. |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - sybarite - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ق.ظ
دوستان عزیز می دونم سخته و کمی یاس آور . اتفاقیه که افتاده . خواهشا برای اینکه روال کاری و سوال و جواب ها و دامنه اطلاعات دوباره برگرده ، هر کس اگر پست خوبی داشته رو دوباره بزنه و یا اگر تاپیک داشته به سمت مساله خوبی می رفته ، جمع بندی کنه . مشکل برای ۳ روز اخیره و مطمینا همه چیز یادمون مونده . خود من به شخصه تو تاپیک هایی که پست داشتم و پریده یک پست جمع بندی کلی زدم که روال کار از دستمون در نره . |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - admin - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
چند تا نکته رو باید ذکر کنم: ۱. مانشت رو نمیشه روی هاستهای اشتراکی برد. دلیلش کاملاً مشخصه. چون مصرف منابع ما بالاست و به دو روز نکشیده سرورمون رو میبندن. ۲. یه سرور خوب بکآپ نمیگیره! سرورهای دریافتی ما خام هستند و خود ما هستیم که روش بکآپ نصب میکنیم. خود این کار سربار داره و نمیشه دم به دقیقه از اطلاعات بکاپ گرفت. ۳. متاسفانه اتفاقات پیش آمده از حوزه اختیارات من خارج بوده. شانسی که آوردیم این بوده که ما یه کپی از مانشت رو روی دراپباکس داریم! وگرنه از سرور چیزی باقی نمونده و پودر شده الان ۴. داخل ایران چند تا مشکل اساسی داریم: الف) پهنای باند کم ب) پنالتیهای گوگل ج) عدم امکان پشتیبانگیری روی دراپباکس د) گرانی و کیفیت پایین سرور ۵. سرور کنونی یک سرور نیمه اختصاصی است با هزینه خیلی بالا. سعی در ابداع روشی برای سربهسر کردن هزینهها دارم. باید یه مدل مناسب طراحی بشه. |
RE: چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - Maryam-X - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
من کلا هر ۶ ماه یکبار یه پست می زنم توی مانشت. که اون هم پاک میشه! سرور به کاربری من حساسیت داره.... در هرصورت ممنون از دکتر به خاطر زحمات و پیگیری هاشون.. (یه جورایی خجالت کشیدم از خودم ...به خاطر کمک نکردن به مانشت..) اگه هدایای مانشتی کفاف می داد دیگه این مشکلات رو نداشتیم. حالا یه تعداد از بچه ها هم اکنون دانشجو هستند و امکانش رو ندارند. عزیزانی که دارند کار می کنند و درآمد دارند که دیگه نباید بهونه بیارن...... |
RE: چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - aatwo - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بله متاسفانه تمامی دادههای از اون تاریخ به بعد پاک شدن. دلیلش ایجاد مشکل برای سرور هست و متاسفانه سیستم اتوماتیک پشتیبانگیری ما آخرین بکآپش مال ۱۰ خرداد بوده. من یه دونه منفی بهتون دادم که دیگه مواظبه پستهای ما باشید ولی خیلی پستهای مهمی تو این چند روز بود کاش لا اقل خودم یه بکاپ میگرفتم از صفحات تو کامپیوترم (۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: چند تا نکته رو باید ذکر کنم: موجه نیست مخصوصا دلایل شماره ۴ چون مشکل اساسی چیزهای دیگه هست که آقای دکتر خودتون بهتر میدونید حتی نون لواش هم گیر نمیاد |
RE: چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - yahyazahedi - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: چند تا نکته رو باید ذکر کنم:الان سروری که وب سایت من قرار داره هر شب بکاپ می گیره . و در ضمن مصرف منابع خیلی بالا است ولی فکر نمی کنم از وب سایت هایی مثل Majidonline و یا soft98 و Perisannetwork... بالاتر باشه. شما اگر وب سرور قوی داشته باشید این مشکل پیش نمی اید. یه سرور خوب بکآپ میگیره!، اینکه شما خودتان بکاپ میگیرید ، فرق می کند. سرور خودش باید تنظیم باشه تا همیشه اخرین بکاپ اپدیت رو داشته باشه. |
چرا همه پستهای ۱۰ خرداد به این ور پاک شدند؟؟؟ - sahar bano - 15 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
واقعا مرسی فک کنم نزدیک به هزار بار صفحه رو رفرش میکردم ببینم که مشکل برطرف شده یا نه |