یه درخواست(به اعتراضاتی که بقیه دارن و...) - نسخهی قابل چاپ |
یه درخواست(به اعتراضاتی که بقیه دارن و...) - Msccom - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ
البته میدونم این بحث جاش اینجا نیس.اما مثل اینکه تاپیک این موضوع مظلوم واقع شده.MJRS جان شما که به سوال ۷۵ سیستم عامل اعتراض زدی و اونو تو تاپیک زیر توضیح دادی ممنون از لطفت.از شما و همینطور بچه های دیگه که شاید این سوالو نزدن خواهش میکنم یه لطفی کنید به این سوال هم با توضیحات همین صفحه اعتراض بدید شاید اعتراضات اگه زیاد باشه به این سوال هم اهمیت بدن و اصلاحش کنن.مثل اینکه تعداد زیادی از بچهها این سوالو نزدن یا شاید اشتباه زده باشن.اما من یا امثال من که کلی رو این سوال وقت گذاشتیم ،اگه اصلاح نشه حقمون پایمال میشه. با تشکر قبلی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یه درخواست - shahryar - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ ق.ظ)NoOne نوشته شده توسط: البته میدونم این بحث جاش اینجا نیس.اما مثل اینکه تاپیک این موضوع مظلوم واقع شده.MJRS جان شما که به سوال ۷۵ سیستم عامل اعتراض زدی و اونو تو تاپیک زیر توضیح دادی ممنون از لطفت.از شما و همینطور بچه های دیگه که شاید این سوالو نزدن خواهش میکنم یه لطفی کنید به این سوال هم با توضیحات همین صفحه اعتراض بدید شاید اعتراضات اگه زیاد باشه به این سوال هم اهمیت بدن و اصلاحش کنن.مثل اینکه تعداد زیادی از بچهها این سوالو نزدن یا شاید اشتباه زده باشن.اما من یا امثال من که کلی رو این سوال وقت گذاشتیم ،اگه اصلاح نشه حقمون پایمال میشه.دوست عزیز من این سوال رو نزدم ولی هم مدرسان شریف و هم ماهان گزینه سنجش رو زدن. یه بار دیگه با دقت حلش کن.شاید بی دقتی کرده باشی. |
یه درخواست - Msccom - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ
اما اینجا که آدرس دادم راه حلشو داده... |
یه درخواست - ف.ش - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ب.ظ
اگه به نتیجه رسیدید که سوال غلطه بگید تا من هم که اصلا سیستم عامل نزدم اعتراض کنم! |
یه درخواست - موج - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ب.ظ
اره بچهها حلش رو NoOne آدرس داد شما به جوابا چه کار دارید shahryar جان وقتی کلیدای سنجش اینه تو از مدرسان و ماهان چه توقعی داری آره اگه یکی دوتا استاد صاحب نظر این ضمینه رو پیدا کردی که گفتن گزینه سنجش درسته حرفت قبول آره بچهها جواب رو از آدرس زیر بخونید باور کنید گزینه دو درسته البته من هم شخصا آدم بی منطقی نیستم اگه کسی یه اثبات نقض براش بیاره میپذیرم ولی تااینجا که معلومه کلید سنجش غلطه و گزینه دو درسته مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یه درخواست - ف.ش - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ
خوب از دکتر حقیقت بپرسید! |
RE: یه درخواست - موج - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوب از دکتر حقیقت بپرسید! ما که دسترسی نداریم هر که داره بپرسه بی زحمت در ضمن اگه به آدرس گفته شده برین حل خیلی واضحه همون رو کپی کنید برا سنجش کفایته یه مطلب دیگه اینو یکی به admin محترم انتقال بدن لطفا یه تاپیک ویژه بزنن خود مدیر تمام سوالات مشکل دار رو توش جمع کنن تاهمگی اعتراض کنیم به سوالاتی که خودمون زدیم یا دوستانمون |
RE: یه درخواست - Msccom - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: اینو یکی به admin محترم انتقال بدن لطفا پیشنهاد خوبیه که بچهها به هم کمک کنن.کمک به همدیگه از دلایل ایجاد مانشته.یادمون نره چه اتفاقی افتاد shahryar? اشتباه شد؟؟؟!! |
RE: یه درخواست(به اعتراضاتی که بقیه دارن و...) - حامد - ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۸ ب.ظ
من این سوال رو اعتراض زدم و گزینه "فرصت برای پاسخ دهی به سئوال کافی نیست" را انتخاب کردم. |
RE: یه درخواست - shahryar - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط:نه شما درست می گی.(11 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: اینو یکی به admin محترم انتقال بدن لطفا الان داشتم روش وقت می ذاشتم بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه! به جواب شما رسیدم. احتمالا سنجش و ماهان اشتباه زدن. کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟ |
یه درخواست(به اعتراضاتی که بقیه دارن و...) - hamidj - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ
دوستان اینو بگم بد نیست گرچه یه جای دیگه هم گفتم توجه کنید دوستان لطفا کسایی که اعتراضا دارن اعتراضشون رو به سنجش بگن.... اگر دیدن که جواب نمیده مستقیم به دکتر قدسی نامه بزنید ... آخه اخرین کسی که تایید کلیدهارو انجام میدن دکتر قدسی استاد دانشگاه شریف هستند اینم لینکش که کلید های صحیح چند سال اخیر توسط نامه دکتر قدسی به سازمان سنجش آموزش کشور داده شده که سوالات حذف یا اصلاح شده Correct Keys (announced by Sanjesh) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم سایت دکتر قدسی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |