بررسی سوال ۳۸ امار کنکور مهندسی ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوال ۳۸ امار کنکور مهندسی ۹۰ - امیدوار - ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ق.ظ
حل سوال: ابتدا مقدار p رو بدست میاریم: [tex]p=P\left( X<3 \right )=\int_{-\infty}^{3 }\frac{1}{x^{2}}dx=\int_{-\infty }^{1}\frac{1}{x^{2}}=1[/tex] در مرحله بعد با توجه به دو جمله ای بودن توزیع امید ریاضی ان یا همون مقدار مورد انتظار برابر است با: [tex]E\left( X \right )=n*p=24*1=24[/tex] |
بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - ف.ش - ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ
دوستان من سوال ۳۸ رو از استادمون پرسیدم و ایشون لطف کردن و جواب دادن. گفتن که این x<1 اشتباهه تایپی است و باید x>1 باشه . جواب میشه: P(X<3)=int(f,x=1...3)=2/3 Binomial(24,2/3) ۲۴*۲/۳=۱۶/ خودم حل نکردم نمیدونم چی به چیه! |
بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - hsh88 - 10 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
این صحبت آفاق جان: حل سوالات آمار و احتمالات ۹۰ دوستان من سوال ۳۸ رو از استادمون پرسیدم و ایشون لطف کردن و جواب دادن. گفتن که این x<1 اشتباهه تایپی است و باید x>1 باشه . جواب میشه: P(X<3)=int(f,x=1...3)=2/3 Binomial(24,2/3) ۲۴*۲/۳=۱۶/ لینکشم اینه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. حذف بشه! چه جالب:دی! |
RE: بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - mosenabdoli - 14 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: دوستان من سوال ۳۸ رو از استادمون پرسیدم و ایشون لطف کردن و جواب دادن. منم با همین استدلال ۱۶ زدم. |
RE: بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - ف.ش - ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ق.ظ)امیدوار نوشته شده توسط: حل سوال: ببخشید این انتگرالی که نوشتین جوابش ۱- نمیشه؟؟ به جای ۱ ؟!؟ من راه حلم رو ضمیمه کردم و نوشتم که اشکال تایپی بوده. |
بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - امیدوار - ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ ب.ظ
آره ۱- میشه حق با شماست اشکال تایپی .من دیدم کل محدوده رو پوشش میده p=1 قرار دادم که اشتباهه. |
RE: بررسی سوال ۳۸ امار و نبودن جواب در گزینه ها - poopi - 17 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ق.ظ)امیدوار نوشته شده توسط: حل سوال: من با کلیت جوابتون که ۱۶ میشه و سوال اشکال تایپی داشه و قابل تشخیص بوده موافقم. ولی به نظر من جواب انتگرال ۱- هم نمیشه. دقت کنید که در مخرج x به توان ۲ رسیده و همیشه مثبت میشه. اگه نمودار رو هم بکشیم معلومه. به نظر من که بینهایت میشه. حالا اگه اشتباه می کنم بگید |