شبکه - نسخهی قابل چاپ |
شبکه - mnf - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ
سلم دوستان یه سناریو هست که دوتا ساختمان داره و چند Vlan و باید از طریق DHCP ، به همه vlan ها ip بدم. بین دو ساختمان هم دو تا روتر هست. من قسمت تعریف vlan انجام دادم و به صورت دستی به کامپیوترهاش ip دادم. دو تا ساختمانمان به صورت جداگانه کار می کنند. ولی وقتی یه packet از یه ساختمان به ساختمان دیگری می فرستم faild میشه. حالا از شما می خواستم کمکم کنید که چه جوری DHCP رو config کنم و ارتباط دو ساختمانم رو برقرار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. |
شبکه - Amir V - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
سلام. بطور پیشفرض ترافیک Broadcast از روتر عبور نمیکنه. واسه اینکه Packet هات بتونن از روتر رد بشن و به DHCP Server برسن باید از دستور IP-Helper استفاده کنی. اگه نمیدونی چیه لطفن اطلاعات دقیق تر از توپولوژیت بهم بده تا روش بحث کنیم. |
شبکه - explorer - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ)mnf نوشته شده توسط: سلم دوستان فک کنم استفاده از DHCP Relay Agent مناسب باشه. Understanding relay agents: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Configure the DHCP Relay Agent: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |