اعتراض به سوال ۷۲ معماری - نسخهی قابل چاپ |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ب.ظ
این سوال هم گزینه ۲ هم گرینه ۴ صحیح است گزینه ۴ به این خاطر صحیح است که در روش memory mappeed IO میایم از دستورات ورودی خروجی از قبیل INوOUT و ... اینا صرفنظر میکنیم و دستورات را میچینیم توی خونه های حافظه و به جای اون دستورات in و out اینا از آدرس اون خونه های حافظه استفاده میکنیم تا بشه استفاده کرد من و دیگه خطوط کنترلی IOREAD و IOWRITE را نداریم وهم هدستورات با با خطوط کنترلی memread و MEMwite پیاده سازی میشه کرد منبع کتاب ریزپردازنده های اینتل ۸۰۴۸۶ ,... از بری بی بری |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - mujtaba - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۳۳ ب.ظ
به طور واضحی گفته «روش memory mapped I/O را فقط میتوان فقط در سیستمی که پردازندهی آن دستورات I/O ندار پیادهسازی کرد» این یعنی اینکه پردازندهای مثل x86 که هم دستورات IO دارد و هم Memory Mapped I/O میتواند کار کند وجود خارجی ندارد! |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۲ ب.ظ
X86 هم دستورات IN OUTP ,... داره هم memory mapped? توضیح بیشتر؟ |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - mujtaba - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۷ ب.ظ
x86 یک توپ ۴۰ تیکه هستش سوال دقیق اینکه که x86 چی نداره! دستورات IN و OUT مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و Memory Mapped I/O مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - hsh88 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ ب.ظ
بچه های نرم افزار که زیاد از ساختمون داخلی پروسسورها اطلاع ندارند از کجا این همه را بدونند!!!! |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - Msccom - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ
اینو که دیگه به طور واضح تو معماری پوران گفته.این بحثای خفن چیه می کنید.خود طراح هم ذهنش به این چیزایی که شما میگین خطور نکرده. |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - bahar - 09 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۹ ق.ظ
منم قبلا گفتم و هنوز هم معتقدم هر دو گزینه ۲و۴ درستند مراجعه به کتاب مقسمی فصل آخر صفحه ۴۲۳ |
اعتراض به سوال ۷۲ معماری - raminbarca - 11 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ب.ظ
نه آقا اعتراض نزن، از بدیهیات بود این سوال انصافاً اطلاعات عجیب غریبی هم نمی خواست، من گرایش معماری زدم و این چیزایی که دوستمون دربارهی x86 می گه رو نمی دونم، اما خیلی واضح هست دیگه. گزینهی ۴ گفته "فقط" می توان... خیلی ساده می شه واسه پردازنده ای که این شرط "فقط" رو نداره روش memory mapped رو پیاده کرد بدون اینکه مشکلی پیش بیاد |