معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - نسخهی قابل چاپ |
معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - Hermione - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
سلام من رتبه معماریم ۱۹۶ هستش و هوش ۳۹۳ و نرم ۴۲۰ با این وجود تصمیم گرفتم ارشدو معماری انتخاب کنم با اینکه نرم خوندم بشدت وحشت دارم از اینکه نتونم معماری بخونم سخت باشه یا ... میشه کمکم کنید که بازار کاری معماری و درجه سختیش چقده؟ |
معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - omidranjbar - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
اگه معماریو دوس نداری یا پایه هاشو(دیجیتال و VLSI و ...) بلد نیسی نیا. گرایش سختیه واقعا |
RE: معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - Hermione - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: اگه معماریو دوس نداری یا پایه هاشو(دیجیتال و VLSI و ...) بلد نیسی نیا. گرایش سختیه واقعا اصلا اینایی که گفتینو نخوندم و چیزی ام ازش نمیدونم میشه اگه نتونم ادامه بدم گرایشمو عوض کنم؟ |
RE: معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - tondar.sal - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Hermione نوشته شده توسط: سلام |
معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - Behnam - ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: گمان کنم نرم افزار بتونید شهر غیر از تهران و جای خوبی قبول بشین یاشاید هم تهران شبانهبه تاریخ پستها دقت کنید. |
RE: معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - linuxubuntu - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Hermione نوشته شده توسط: سلام به نظر من که همون معماری تهران رو بزن . ارشد کلا ۵ تا درس بیشتر نداره .نگران درسا نباش. توی پایان نامه هم انعطاف پذیری بالاست و میتونی بری توی حوزه ای که علاقه داری کار کنی . با این رتبه میتونی معماری یکی از دانشگاه های خوب تهران قبول شی. بعدا توی دوره دکتری میتونی بری گرایش نرم افزار بخونی |
RE: معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - dpsleep - 14 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۴۸ ب.ظ
پست واسه سال ۱۳۹۲ عه! مرسی از اینکه راهنماییش کردین |
معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - dariush65 - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ق.ظ
سلام با رتبه ۵۰۰ معماری کامپیوتر کجا قبول میشم؟روزانه |
معماری سخت تره یا هوش یا نرم افزار؟ - dariush65 - 15 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ ق.ظ
سلام به همه داوطلبان کنکور ارشد ۹۷ کامپیوتر _________________________________ ظرفیت دانشگاه های تهران روزانه در سال ۹۷ نرم افزار۲۱۴ نفر هوش ۱۸۰ نفر معماری ۱۰۹ نفر مجموع۵۰۳ نفر یعنی داوطلبی به طور مثال با رتبه ۳۰۰ هوش شانس خوبی برای قبولی در شهر تهران داره یا رتبه مثلا ۳۰۰ معماری یا نرم افزار __________________________________ ظرفیت دانشگاه های تهران شبانه در سال ۹۷ نرم افزار ۵۹نفر هوش ۶۲نفر معماری ۳۶ نفر مجموع ۱۵۷ ____________________________________ مجموع روزانه وشبانه تهران در کل مهندسی کامپیوتر ۶۶۰ نفر توضیح اینکه اگر کسی رتبه ۶۶۰ در هر کدام از سه گرایش داشته باشه احتمال اینکه تهران قبول بشه بالا هستش *************** ظرفیت دانشگاه های شهرستان روزانه نرم افزار ۲۲۱ نفر هوش ۱۷۵نفر معماری ۹۳نفر مجموع ۴۸۹ نفر ________________________________________ ظرفیت دانشگاه های شهرستان شبانه نرم افزار ۶۸ نفر هوش ۷۵نفر معماری ۹۳نفر مجموع ۱۷۱ نفر **** مجموع روزانه و شبانه شهرستان ۶۶۰ نفر ***************** مجموع کل روزانه و شبانه ۱۳۲۰ نفر نتیجه گیری کلی اینکه تا رتبه ۱۳۲۰ شانس زیادی برای قبولی در دوره های روزانه وشبانه رو داره |