![]() |
توسعه مانشت:اضافه کردن بخش درج کارنامه به امکانات مانشت - نسخهی قابل چاپ |
توسعه مانشت:اضافه کردن بخش درج کارنامه به امکانات مانشت - fsi2013 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
سلام به همه دوستان و مدیران و برنامه نویسان مانشت دوستان من یه پیشنهاد راجع به بخش کارنامه مانشت داشتم به نظر من یه آپشن جدید میشه اضافه کرد که کارنامه هر دانشجویی که کنکور داده رو اضافه کنه کار مد نظر :ابتدا طراحی فرم های کارنامه مهندسی کامپیوتر ، آی تی و علوم کامپیوتر بعد هم در صورت تمایل دانشجو ها قبولی شون رو اضافه کنن،کلا به نظرم نمیاد کار سختی باشه من دقیقا نمیدونم چطوری این ماژول به سایت اضافه میشه،یعنی نحوه توسعه سایت چیه ولی در حد کمی که از PHP میدونم دوست داشتم اگه بتونم کمکی انجام بدم حالا دوستان برنامه نویسان و مدیران نظریا سوالی دارن در خدمتم |
توسعه مانشت - fsi2013 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
نه دوست عزیز من منظورم فایل نیست، اطلاعات توی دیتابیس ذخیره شه و قابل استفاده باشه منظورم اینه که شما یه کلید توی صفحه داشته باشیم مثل درج مطلب جدید مثلا اسمش درج کارنامه باشه بعد یه فرم جلوی کاربر نشون داده بشه که مثلا اول رشته رو انتخاب کنه مثلا مهندسی کامپیوتر بعد دقیقا مشابه کارنامه ای که تو سنجش هست ،باشه هر کاربر داده های کارنامه شو وارد کنه و فایل عکس کارنامه رو هم به عنوان مدرک پیوست کنه خوبی این اطلاعات که توی دیتابیس ریخته میشه اینه که میشه روشون داده کاوی زد،و کوئری های مفیدی بدست آورد |
توسعه مانشت - fsi2013 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
من اجازه دسترسی به توسعه مانشت منظورم نیست منظورم اینه به عنوان یه پروژه جدا بهش فک میکنم و مینویسمش که یه پایگاه داده با چن تا جدول و یه سری فایل js و php و html و css |
توسعه مانشت - fsi2013 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ
پیشنهاد خوبی دادید موافقم |
RE: توسعه مانشت:اضافه کردن بخش درج کارنامه به امکانات مانشت - aatwo - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و مدیران و برنامه نویسان مانشت برنامه نویسان مانشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
توسعه مانشت:اضافه کردن بخش درج کارنامه به امکانات مانشت - fsi2013 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: برنامه نویسان مانشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منظور! |
توسعه مانشت:اضافه کردن بخش درج کارنامه به امکانات مانشت - fsi2013 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ق.ظ
مرسی فرداد خان،ایشالا صد سال به این سالا،خدا نکنه پیر باشید! امیدوارم دکت ادمین هم سرش خلوت شه و سر بزنه |