اعلام درصدهای علوم کامپیوتر ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر ۹۰ - delta - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۵ ب.ظ
دوستان چه کار کردید من یه چند تاشا گرفتم سر معماری ریختم بهم سوال ۹۸ که تکرار سال ۸۸ بود وقتی حل کردم(سال ۸۸)گفتم جواب میشه interrupt بعد کلیدش دیدم زده exception امسالم که اومد زدم exception حالا دارم کلافه میشم. درصدای من زبان ۱۰ پایه ۲۸ گسسته ۳۲ داده ۲۴ معماری ۴۵ نظریه ۴۸ انالیز ۴۴ خراب کردم حالم گرفته شد |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
خوبه بابا اگه روال پارسال باشه رتبت زیر ۶۰ میشه. البته طبق روال پارسال باشه حتی زیر ۵۰ |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوبه بابا اگه روال پارسال باشه رتبت زیر ۶۰ میشه. نه بابا (خدا کنه همون طور که میگید بشه)شما چه کار کردید؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۱۰ ب.ظ
من خیلیها رو یادم نیست چی زدم!! |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۱۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من خیلیها رو یادم نیست چی زدم!! واسه اینه که سر کنکور حساب کردی الان حوصله نداری حساب کنی درصدای من حدودا اینا شد . ۴-۵ تا سوال رو یادم نیست چی زدم و اونا رو غلط در نظر گرفتم . زبان: ۳۶/۶۶ پایه: ۳۸/۸۵ گسسته: ۲۰ ساختمان: ۴۰ معماری: ۶۲ نظریه: ۴۵ آنالیز: ۴ ! چطوره ؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
خوبه دیگه. درصد پایه که خوب باشه نقشش خیلی زیاده. من ساختمان حداکثر ۳۰% زدم!! مگه سوال ۹۴ و i>0 نیست ؟! ۴ نمیشه که t=4 بگیریم ۱۵ تا ستاره مگه چاپ نمیکنه؟! t=2 گرفتم هم ۷ تا چاپ کرد! فکر کنم در نظر نگرفتن که۱=T(0! |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: خوبه دیگه. درصد پایه که خوب باشه نقشش خیلی زیاده. آره، به نظر منم این کلید غلطه . |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - psps1368 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۵ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: دوستان چه کار کردید من یه چند تاشا گرفتم سر معماری ریختم بهم سوال ۹۸ که تکرار سال ۸۸ بود وقتی حل کردم(سال ۸۸)گفتم جواب میشه interrupt بعد کلیدش دیدم زده exception امسالم که اومد زدم exception حالا دارم کلافه میشم. اون سوال اتفاق داخل cpu مد نظرش بود. اما تو این آزمون خارج cpu.... البته یه مقدار من درآوردی به نظر می رسه این سوال |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - tj3938 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ق.ظ
سلام بچهها درصهای علوم رو چه جوری حساب کردین؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ
از اینجا دفترچه رو دانلود کن درصداتو حساب کن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کلید هم توی سایت سنجش هست. |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ
بقیه چه کار کردن؟ parsana درصدات خیلی خوبه همون تک رقمی میشی البته مهندسی هم رتبه میارید دیگه اونو میرید یه ظرفیت برا ما خالی بذارید. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - parsaNA - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: بقیه چه کار کردن؟ شما دعا کن اونور رتبه خوب بیارم، قول میدم ظرفیت رو خالی کنم واسه شما |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - tj3938 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سوالات نه آفاق جان چه جوری درصد می گیریم؟ ((درست*۳)- غلط)/ all*3 رتبهها رو براساس درصدها چه جوری حساب می کنیم؟ |
اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ
درصداتون اینهاس دیگه زبان ۱۱ پایه ۱۷ گسسته ۴۴ ساختمان ۳۷ معماری ۰ نظریه زبانها ۱۳ آنالیز عددی ۳۱ پارسال میگفتن اگه جمع ۲ برابر پایه + بقیه درسها از ۲۵۰ بیشتر بشه رتبه زیر ۴۰ میشه . جمع درصدهای شما ۱۷۰ میشه. این درصدای علوم کامپیوتر سال گذشته هستش رتبه ۱۰۲ شهرقبولی:زنجان زبان:سفید پایه:۳۰ گسسته:۴۲ داده:۱۵ معماری:۱۵ نظریه:۳۸ انالیز:۴۷ این مجموع درصداش ۲۱۷ است البته فکر کنم بد انتخاب رشته کرده که زنجان قبول شده جای بهتر هم قبول میشد. من امسال با اینکه زبان سادهتر بود خوب نزدم یعنی تعداد غلطهام زیاد بود. این واسه محاسبه درصد. [tex]percent=(((correct*3)-wrong)*100)/(all*3)[/tex] [tex]zaban*2/3 paye*2 baghie *1[/tex] درصداتون رو اینجوری جمع بزنید بعد ببینید به ۲۵۰ میرسه یا نه اگه رسید احتمالا رتبتون زیر ۴۰ میشه اگه هم نرسید انشالله که بازم رتبتون خوب میشه. |
RE: اعلام درصدهای علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۸ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: سلام ممنون میشم رتبه منو هم تخمین بزنید ؟ فکر نمیکنم امسال میانگین درصدها مثل پارسال باشه با اینکه سادهتر بود حتی من میگم پایین تر رتبه ۲۱ علوم کامپیوتر زبان۳۰ پایه۵۴ گسسته۵۳ داده۳۵ معماری۳۵ نظریه۴۸ انالیز۲۰ رتبه ۳۰علوم کامپیوتر زبان۲۱ پایه۲۳ گسسته۴۴ داده۵۱ معماری۶۶ نظریه۶۴ انالیز۱۳ parimehraban عزیز دوست من پارسال با درصدای مشابه شما رتبه ۲۵۰ گرفت نمیخوام ناامیدتون کنما ان شاا... امسال این طور نباشه رتبتون خوب بشه اگه شما حداقل ۱۵ درصد معماری زده بودید بازم بهتر بودبازم میگم نا امید نباشیدا امسال حتما فرق میکنه(این خیلی خوبه که درصد منفی ندارید درصد منفی خیلی کارا خراب میکنه) |